Sport

Régi párjával jött össze Kenderesi

(sz-ó)

Létrehozva: 2018.02.22.

Lapunk megtudta, ki az a csinos fiatal lány, akivel a 21 éves olimpiai bronzérmes úszó, Kenderesi Tamás a kö­zösségi oldalakra feltöltött legújabb képeken látható. Mivel a fotó alatt ott volt a lány neve, Szilovics Fanni, egyből kiderült, hogy az élvonalbeli Győr kézilabdacsapatának ifjúsági válogatott balátlövőjéről van szó. De ez még nem minden! A Bors a magyar ifjúsági kézilabda-válogatott egy másik kiválóságától úgy értesült: Fanni és Tomi nem most habarodott egymásba – először.

– Már korábban is jártak, tehát még Dalma előtt is párt alkottak. Most újra felmelegítették a kapcsolatukat – mondta a csapattárs, aki Sebestyén Dalmára utalt, akivel Tamás több mint egy évig volt együtt.

Sem Tamást, sem Fannit nem sikerült utolérnünk, ám Dalmát igen. Szűkszavúan megerősítette, már nem alkotnak párt:

– Igen, így van, ta­valy óta nem járok Tamással – árulta el lapunknak a Tamással egyidős Dalma.

Fanni a napokban ünnepelte 18. születésnapját, és ugyanúgy 180 centi magas, mint a kétszeres ifjúsági Európa-bajnok vegyes­úszónő. Tomihoz hasonlóan pécsi, késôbb Siklóson játszott, 2014-ben igazolt a világ legjobb csapatához, egy idényt pedig kölcsönben Mosonmagyaróváron töltött. Az ETO-nál első edzője, Kun Attila szerint ő lehet az új Amorim.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek