Sport

Messiért, a Forma 1-ért, és a jéghokiért rajong Knoch Viktor

szs

Létrehozva: 2018.02.27.

Mivel rövid pályás gyorkorcsolyázó válogatottunk elég sokszor edzőtáborozik Kanadában és az Egyesült Államokban, ezért érthető, hogy friss olimpiai bajnokunk, Knoch Viktor a jégkorongsportba is szerelmes.

Az észak-amerikai hokibajnokság (NHL) parázs bajnoki meccseit válogatás nélkül megnézi a tévében az ottani tréningezések során a pécsiek rövid pályás korisainak egyik szemefénye, Knoch Viktor, aki a pjongcsangi téli olimpián az 5000 m-es váltóban végzett az élen.

– A hoki mellett persze a futballt is kedvelem, az FC Barcelona stílusa áll a szívemhez legközelebb. Az argentin Lionel Messi varázslatos megoldásait kedvelem a legjobban. A bátorság igazi próbáját jelentő Forma-1-es autósport futamait se nagyon hagyom ki.

A 28 éves Viktor felsőfokon szólt arról, hogy hétfő este a pécsi Lauber-sportcsarnokban 1500 baranyai drukker őrjöngött, amikor őt és a váltóban szintén remekelt Burján Csabát köszöntötték.

– Pécsre tulajdonképpen visszatértem, tudniillik nem titok, hogy 2013-ban egy másik fővárosi klub csalogatott, de végül akkor az Újpestnél kötöttem ki. Most ismét pécsi színekben versenyzek, és ez óriási öröm, mert a klub első embere Vári Attila, a kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, akire felnézek eredményei miatt. Nagyra tartom őt, mert amit ígér, azt mindig betartja, és ez nagy szó. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek