Sport

Szerénységre neveli magyar fiát Roberto Carlos

Bors

Létrehozva: 2017.12.22.

Gyakran tölti együtt az idejét a Real Madrid legendája, Roberto Carlos és magyar fia, Cristofer, aki édesanyja szerint tiszta apja. A brazil kitartásra, harcosságra és szerénységre neveli gyermekét.

A legendás brazil exhátvéd hazájában, míg a Madridban édesanyjával élő gyermeke, Cristofer Magyarországon tölti az ünnepeket. A spanyol fővárosban azonban apa és fia gyakran múlatja együtt az időt.

– Természetesen a focizás a kedvenc közös programom apával, de sok meccset nézünk a tévében is, és bár sokat utazik, amikor ideje engedi, az én mecscseimre is kijön, és szurkol nekem – mesélte a Borsnak a Real Madrid fiókcsapatában nevelkedő Cristofer, aki sütögetni, fagyizni és füvet nyírni is szokott apukájával.

– Szerénységre tanított, és arra, hogy soha ne adjak fel semmit. A focipályán pedig megmutatta, hogyan tegyem le a szabadrúgáshoz a labdát, és milyen erővel lőjem meg. De szögleteket, cseleket és passzokat is gyakorol velem – mondta a 11 éves fiú. Cristofer egyébként vízilabdázik is, de a fociban szeretne a csúcsra jutni, és Aranylabdát nyerni.

– Apa a legnagyobb sztár a szememben, egy nagyon szerény focista, ő a példaképem egyben, na meg Cristiano Ronaldo is a kedvencem – tette hozzá Cristo, aki édesanyja, Horváth Alexandra szerint – akivel a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorában szerepelt – tiszta apja, őt látja a mozgásában, a külsejében, a mosolyában és a gesztusaiban is. A fiatal madridi focistának a hétvégi, Barcelona elleni El Clásicóra is megvan a tippje.

– Apa is hazautazott, Brazíliá­ba, úgyhogy itthon nézem a meccset a családommal. Szerintem a Real Madrid nyer 2-1-re – jövendölt Cristofer, akinek kedvenc magyar csapatai is vannak: a Fradi, a Vasas és a ZTE. A hazai focisták közül pedig Böde Dánielt, Remili Mohamedet és Torghelle Sándort kedveli.   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek