Sport

Kitálal a focistafelség: nem szexelnek a focisták meccs előtt

Bors

Létrehozva: 2017.11.26.

A Bolognában játszó Blerim Dze­maili felesége, Erjona Sulejmani könyvet írt arról, hogy mi zajlik a színfalak mögött a futball világában. Az asszonynak több meglepő kijelentése akad az irományban.

Erjonát 2016-ban Európa legszebb futballdrukkerének választották, az albán hölgy amúgy modellként dolgozik. Sőt saját fürdőruha-vállalkozását is viszi, azt mondja, soha nem vágyott arra, hogy focistafeleség legyen, sőt ma sem tekint magára ekként, hiszen a férje nélkül is tökéletesen megállja a helyét az életben.

– Sok focista próbált udvarolni, de egyikkel sem törődtem – mondta. – Egyvalaki van, akit nem koptatnék le, és az Cristiano Ronaldo. Na persze a férjemen kívül.

Párja, a svájci-albán Dzemaili jelenleg a Bolognát erősíti (most kölcsönben Kanadában játszik), és igencsak luxuséletet élnek, de tény, hogy Erjona kőkeményen dolgozik. Ismertségét akkor szerezte, amikor a 2016-os Európa-bajnokságon férjének drukkolt, eközben lefotózták, és a GQ magazin a kép alapján a kontinens legszebb drukkerének választotta. Ajándékul egy fotózást kapott a laptól, a népszerűség a fürdőruha-bizniszét is fellendítette.

Könyvében nem csak a saját életükről ír és arról, hogy a sok területen igencsak tehetségesen mozgó Victoria Beckham a példaképe, hanem arról is, hogy a focisták többsége mérkőzés előtt már nem szexel a feleségével, mert fejben és testileg is fárasztó, viszont a feszültséget fontos levezetni, ezért azt a megoldást választják, hogy a meccsek előtt inkább magukhoz nyúlnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek