Sport

Karácsonyi Milliomosok: Kabát gyerekeket segítene a Bors nyereményéből

Bors

Létrehozva: 2017.11.17.

Forrás: Kisalföld/H. Baranyai Edina

A negyvenévesen még mindig profiskodó, jelenleg az NB II-es Győrben futballozó Kabát Péter évek óta mindennap megveszi a Borsot, mivel nagy bulvárrajongó. Nem csoda, hiszen az utóbbi időben ő maga is egyre többször szerepel tévéműsorokban. S ha már a népszerű focista a Borsot lapozgatja, akkor természetesen ő is részt vesz Karácsonyi milliomosok elnevezésű játékunkban, ahol a nyeremény tízszer egymillió forint. 

– Ugyanolyan izgatottan tépem fel a címlapon található matricát, és lesem meg, hogy nyertem-e, mint bármelyik másik olvasó – árulta el a jókedélyű sportoló.

– Természetesen én is eljátszottam már a gondolattal, hogy mire költeném el az egymillió forintot, ha én lennék az egyik szerencsés nyertes. Nos, mivel közeleg a karácsony, és abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy megengedhetem ma­gamnak, jótékony célra ajánlanám fel a nyereményemet. Szinte minden karácsonykor valamilyen úton-módon próbálok segíteni a rászorulóknak. Volt, hogy a Mikulásgyárba vittünk ajándékokat a párommal, tavaly pedig a Heim Pál Gyermekkórházat segítettük tévékkel, és ezúttal is beteg gyerme­kekre szánnám a pénzt. Higgyék el, hihetetlenül jó érzés adni, és látni a mosolyt a sokszor nagyon betegeskedő, világtól elzárt csöppségek arcán.

Ha Ön is lenne egymillió forint boldog tulajdonosa, játsszon a Borssal, és higgyen a szerencséjében! Még kilencmillió forint vár gazdára.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek