Sport

Keresztfiának köszönte meg a sikert Hamilton

K. D.

Létrehozva: 2017.10.31.

Keresztfiával, Darth Steve-vel ün­nepelte negyedik Forma– 1-es világbajnoki címét a Mercedes pilótája, Lewis Hamilton. 

– Hat hónapja csatlakoztál az életemhez. Annyira hálás va­gyok, hogy végig mellettem voltál – írta a videó mellé a megható üzenetet a sztár, akinek még nincs saját gyermeke, bár egyelőre állandó partnere sincs, aki világra hozná a kis Hamiltont.

Így aztán az anyukája kísérte el a Mexikói Nagydíjra, hogy élőben lássa, ahogy a fia történelmet ír. Hamilton ugyanis a sikerének köszönhetően a legeredményesebb brit pilóta lett, megelőzve a háromszoros győztes Jackie Stewartot. A vagány versenyzőnek a ma­gyar modell, Palvin Barbara is gratulált, míg barátja, a PSG sztárfocistája, Neymar a csapatrádión elsők között köszöntöt­te négyszeres vb-győztesként. A fu­tamon Hamilton a kilencedik helyen ért célba, ám a győzelemhez ez is elég volt, ugyanis riválisa, a ferraris Sebastian Vettel csak negyedik lett.

Gianni Annoni: beérheti Schumachert

Teljesen megérdemelten lett világbajnok Hamilton – fogalmazott a Borsnak az ismert olasz műsorvezető, Gianni Annoni, aki természetesen óriási Ferrari-rajongó, ám elismeri a brit pilóta nagyságát. – Sokan nem kedvelik, ám azt el kell ismerni, nagyszerű versenyzô. Bár az is igaz, hogy Vettel többször is hibázott a vb-harcban. Hamilton beérte Vettelt, de szerintem Schumacher rekordja sincs biztonságban. A csúcsok azért vannak, hogy megdöntsék azokat. Lewis pedig alkalmas lehet erre, hiszen a Mercedes kimagaslik a mezőnyből. Régen nem voltak ekkora különbségek, mint most, ettől kezd érdektelenné válni az F1. Néha arra eszmélek, hogy elalszom egy-egy futam alatt. Örülnék, ha a Ferrari és a Red Bull előrelépne, és három csapat küzdene a végső sikerért – zárta Gianni.

Ők mondták

Fernando Alonso: Nagyon könnyű volt neki ez az év, nem voltak ellenfelek.

Sebastian Vettel: Szupermunkát végzett egész évben, megérdemli a bajnoki címet.

Palvin Barbara: Igen! Négyszeres világbajnok vagy. Gratulálok!

Neymar: Négyszeres világbajnok vagy. Gratulálok!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek