Sport

Ronaldós-buli: már 50 ezerért kapnak magyar lányt a világsztárok

Bors

Létrehozva: 2017.09.07.

Számos világsztár tudja már, a magyar lányok a legszebbek. És azt is, hogy pénzért bármire képesek.

Nagy vihart ka­vart a Bors tegnapi cikke, amiben arról írtunk, hogy a két ha­lálos áldozattal járó Dózsa György úti balesetben érintett M. Richárdnak a barátnője Cristiano Ronaldónál járt a szállodában a magyar–portugál vb-selejtező után. Ezt megerősítette az egyik olyan lány is, aki maga szintén részese volt az omi­nózus találkozónak. 

Lapunk egyébként megtudta: nem szokatlan, hogy a világ­sztárok, zenészek, sportolók magyarországi látogatásuk alatt lányokat látnak vendégül. Egy a szakmát belülről isme­rő forrásunk konk­rét neveket, helyszíneket, lányokat is megnevezett. És az árak­ról is in­for­mált minket.

– Hetekkel ezelőtt egy világhírű DJ járt Budapesten, egy, a fővárosban élő, ismert milliárdos barátja. Neki például ez a gazdag férfi intézett lányokat, egyenként ötvenezerért. Ugyanezen lányok közül többen ott voltak vasárnap Ronaldóéknál is – mondta az informátor. – Ronaldo egyébként senkivel nem szexelt! A társaságában voltak azonban más férfiak is… 

Forrásunk megnevezett olyan lányokat, akik ilyen áron jutottak el egzotikus helyekre az elmúlt hónapokban, bizony, koronázott szépségkirálynő is van közöttük. – Azok a lányok tudnak igazán sok pénzt keresni az escortmunkákkal, akik amellett, hogy különlegesek és szépek, diszkrétek is. A ronaldós látogatás kiszivárgása óriási blamázs – tette hozzá forrásunk.

– Ezekben a körökben köztudott, melyik világsztárhoz melyik közvetítőkön keresztül lehet bejutni. Ezek az emberek na­gyon megválogatják a hölgyeket, és nagyon-nagyon meg is fizetik őket.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek