Sport

Meghódították Amerikát Sallóiék

(turcsik)

2017. szeptember 22. péntek 10:15

Álomszerű hetet tölt az Egyesült Államokban a korábbi 13-szoros magyar válogatott futballista, Sallói István és felesége, Csilla, akik fiukat, a Kansasben játszó Dánielt mentek meglátogatni egy hétre. S ha már ott jártak, a 21 éves gyerek kupagyőzelemmel lepte meg őket. A kis Sallói a New York Red Bulls elleni, 21 ezer néző előtt játszott US-Open-kupadöntő 43. percében csereként állt be, majd a 66. percben megszerezte csapata második gólját, a Kansas pedig 2-1-es győzelmével negyedszer lett kupagyőztes, legutóbb 2015-ben Németh Krisztiánnal a soraiban hódította el a serleget.

– Csodálatos ez az érzés. Nem akarom, hogy véget érjen! Ők is betaláltak a végén, így még fontosabb lett a gólom. De ezt a sikert együtt értük el, a szüleim nélkül ez nem valósulhatott volna meg – nyilatkozta boldogan Dani, akinek az édesapjával is madarat lehetett fogatni.

– Azért most jöttünk ki Amerikába, mert a Kansas ezen a héten háromszor is otthon játszik, ugyan a hétvégi bajnokit még kisebb combsérülés miatt ki kellett hagynia Daninak, a szerda este mindenért kárpótolt minket – árulta el Sallói István, akit feleségével együtt teljesen lenyűgözött Amerika. – New York fantasztikus volt, olyan, mintha egy mozifilm megelevenedett volna. Aztán ezt még fokozta, hogy eljutottunk a százezer néző előtt megrendezett Kansas City Chiefs– Philadelphia Eagles amerikai­foci-meccsre, ami a körítésével, hangulatával teljesen elvarázsolt. Persze természetesen Daniék kupagyőzelmét semmi sem múlhatja felül, Csillával nagyon büszkék vagyunk rá. Nagyon boldogok vagyunk. Nekem csak két Magyar Kupa-ezüst jött össze, de most már van kupagyőztes is a családban.

További cikkek

Gyász

Most közölték: feladta a harcot a Fradi-legenda

Úszás

Megtörtént Hosszú Katinka nagy bejelentése

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

The Spectator: az Orbán Viktor elűzésére tett próbálkozás darabokra hullik

borsonline.hu

Felháborító taplóság: Fellépése közben sörösüveggel dobták meg Tóth Gabit

mandiner.hu

Hodász: Nem tudom, hogy valóban létezik-e meleglobbi

szoljon.hu

Elhunyt Szatmári Imre, a szolnoki gasztronómia kiválósága

nemzetisport.hu

Aus. Open: Bondár Anna–Anasztaszija Pavljucsenkova – élőben az NSO-n!

vg.hu

Home office-ban van? Így alakul a távmunka költségtérítése

borsonline.hu

„Sikítást hallottam” – nem tudta megmenteni az édesapa a két gyermekét és feleségét

borsonline.hu

Letapasztotta a mellbimbóit, így már nem tiltja le az Insta Barbit

vg.hu

Letartóztatták az ápolónőt, akit azzal vádolnak, hogy csak imitálta az oltás beadását

origo.hu

A lehető legkegyetlenebb hazugsággal akart pénzhez jutni egy anya