Sport

Elhunyt focibíró lánya, Olívia: „Figyelmeztettem aput a veszélyre!”

(szabó)

Létrehozva: 2017.08.08.

Ha hallgat Komlósi Lajos a 19 éves lányára, Olíviára, az 54 esztendős labdarúgó-játékvezető alighanem még ma is él.

– Csak hát apu makacs ember volt! A halála előtti napon, múlt csütörtökön megnyugtatott, hogy a kánikula ellenére teljesíti Miskolcon a 2400 méteres futótesztjét – mondta a Borsnak Olívia. – És most nincs többé... Elhagyott a világ legdrágább édesapja.

Az Olcsi becenevű lány két felsőoktatási intézményt végez egyszerre.

– Apu inspirált a tanulásra – magyarázta az esetenként az RTL Klubban és TV2-ben statisztáló Olívia, akit az MLSZ három megbízottja vasárnap személyesen tájékoztatta a végzetes péntek délelőtti eseményről. Azt persze elfeledték tudatni, hogy a vegyésztechnikusként dolgozott Lajos többet tett meg az előírt 2400 méternél.

– Adatok bizonyítják, ha az egyes pályán halad, akkor teljesíti a 2400-at, de mivel a 7-esen futott, 2652 métert tett meg. Mindössze negyven méterre volt a céltól, amikor a forróságban elfogyott az ereje.

Olívia emberséget, kitartást örökölt a papájától, és az elkövetkező napokban arra ügyel, hogy néhai édesapja mamája, azaz a nagyi, átvészelje az egész család számára elviselhetetlen megrázkódtatást.

– Áprilisban Hajdúszoboszlón, júniusban Hajdúnánáson pihentünk. Azt terveztük, az augusztus 25-én kezdődő szerencsi csokinapokon együtt kapcsolódunk ki. Koncertre akartunk menni. De már nem hallgatunk többet együtt zenét.

– Mindenféle hír kering arról, hogy a szíve adta fel. Ám a boncolási eredmény még várat magára. És azt sem tudom, a rendőrség indít-e eljárást.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek