Sport

Nagy László: ennek mi értelme volt?

Bors

Létrehozva: 2017.06.06.

Nagy László korábbi olimpiai bajnok szerint az oroszok elleni meccsen szedett-vedett volt a magyar válogatott.

A korábbi újpesti legenda a Digi Sporton élesen kritizálta az oroszok ellen lebőgő Bernd Storckot. Nagy László szerint a felkészülési meccsen négy újoncot, Eppel Mártont, Márkvárt Dávidot, Kleisz Márkot és Balogh Norbertet is bevető kapitány a csapat felforgatásával semmibe vette a meccsre kilátogató 14 ezer nézőt.

– Ennek a mérkőzésnek így mi értelme volt? Nem értem a kapitány döntését, nincs annyi nemzetközi szintű játékosunk, hogy egy ilyen csapatot kiállítsunk. Ez egy szedett-vedett csapat volt, nem szabad így felállítani a válogatottat, ezzel a közönséget nézi le. Rendben, hogy barátságos meccs, de akkor is futballt kell produkálni – elégedetlenkedett Nagy, aki szerint az Andorra elleni pénteki vb-selejtezőn nyerni kell.

Nem csak Eppel sült fel az első meccsén

2017. június 5., Eppel Márton (Magyarország)

Az NB I gólkirálya az oroszok ellen kezdőként mutatkozott be a válogatottban. Agilisan focizott, mégis negatív hős lett, hiszen az ellenfél kapuja helyett a magyarba talált be. Egy szöglet után olyan szerencsétlenül próbált menteni, hogy a hátáról a hálóba pattant a labda. 

2005. augusztus 17., Lionel Messi (Argentína)

Az argentin klasszis 18 évesen Magyarország (1-2) ellen debütált a Puskás Stadionban, a 63. percben csereként lépett pályára, és húsz másodperc múlva már mehetett is zuhanyozni, miután az őt ráncigáló Vanczák Vilmos arcába belekönyökölt. 

2008. október 11., Chris Iwelumo (Skócia)

A csatár harmincévesen egy norvégok (0-0) elleni vb-selejtezőn mutatkozott be a skót nemzeti csapatban. Az 57. percben csereként lépett pályára, majd négy méterről a teljesen üresen tátongó kapu mellé lőtt. Ezután már csak háromszor ölthette magára a válogatott mezt. (A videón 0:33-tól az eredeti skót kommentátorral.)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek