Sport

Aranyhaj hoz szerencsét Gróf Dávidnak, a Honvéd kapusának

T. D.

Létrehozva: 2017.06.30.

Gróf Dávid, a Honvéd kapusa nemcsak a nagyszerű védéseivel, hanem tejfelszőke hajával is vonzza a tekinteteket. Meglestük, hogyan készül a futballista nem mindennapi frizurája.

A bajnok Honvéd és különleges hajkoronájáról is ismert kapusa már gőzerővel készül az izraeli Hapoel Beer-Seva elleni BL-selejtezőre. A rengeteg edzés és felkészülési meccs mellett kevés a játékosok szabadideje, de Gróf Dávid arra azért szakított lehetőséget, hogy a rőzséjét rendbe tetesse.

– Sokan élcelődnek a tejfelszőke hajam miatt, de én nagyon szeretem ezt a stílust – vallotta be a 28 éves kapus. – Nagyjából egy éve kezdtem el festetni a hajamat, amikor sok külföldi játékost, köztük Lionel Messit is elkapta ez a hóbort. Mai szemmel már a korábbi sötétebb hajam tűnik furcsának.

Gróf elárulta: extrém hajviselete miatt sok csapattársa cukkolja.

– Sokan Aranyhajnak neveztek el, amire én a szezon vége felé azt válaszoltam: figyeljétek meg, az Aranyhaj aranyat fog hozni – mesélte mosolyogva. – De voltam már Johnny Bravo is. Valamelyik nap az egyik fiatal játékos, Johnny Bravó-s felsőben jött edzésre, amire egyből rárepültek a többiek, hogy engem reklámoz. Jót nevetek ezeken a poénokon. 

A bajnok kapus Bálányi Péter mesterfodrászhoz, régi jó barátjához jár hajat nyiratni.

– Gyerekkorom óta Vasas-szurkoló vagyok, így korosztálytól függetlenül majdnem az összes angyalföldi játékos haját én vágom – mesélte a fodrász. – Dávid édesapjával nagyon jó viszonyt ápoltam, mivel egyszerre kezdtük el a fiainkat focizni vinni. A kis Grófért akkor is nagyon izgultam, amikor külföldön védett, és Vasas-érzelműként is tiszta szívből kívántam, hogy bajnok lehessen. Nagyon megérdemelte.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek