Sport

Pars: ez az Audi volt a kedvencem :(

szabó

Létrehozva: 2017.04.27.

Riasztó meglepetésben volt része Pars Krisztiánnak. A szombathelyi olimpiai bajnok kalapácsvető kocsija egy szervizből szerda éjjel eltűnt, később totálkárosra törte valaki.

– Ismerőseim szóltak, hogy látták az Audimat, ami ripityára van törve. A kocsit használtan vettem, csaknem ötmillió forintért – nyilatkozza a Borsnak a szombathelyi dobóatléta. – Gondolhatja, milyen meglepetésben volt részem, hiszen úgy tudtam, jó kezekben van, egy helyi szervizbe, L. Dávidéba adtam be. Jutányos áron vállalta a munkát, negyvenezret kért, míg ha szakszervizbe vittem volna, 150 ezret hagyok ott. Dávidot régóta ismerem, ezért meglep, hogy a kocsim a műhelyéből valahogy kikerült, és összezúzódott. Rá­adásul a kulcsát sem találtam meg a helyszínen. 

Pars a Facebookon azt írta, a kocsitolvaj (vagy tolvajok?) alkohol és drog hatása alatt cselekedhetett (cselekedhettek). – Amikor beültem a verdába, alkohol és kábítószer fogyasztására utaló szagokat érzetem. Az Audi most a rendőrség telephelyén van, és sajnos aligha használom újra, tudniillik totálkárosra tört.
A nehézatléta biztos abban, hogy az elkövető(k) horogra akad(nak), hiszen Szombathely nem olyan nagy város, így a rendőrök előbb-utóbb sikerrel járnak.

– Ez az Audi volt a kedvencem. Bár van másik autóm is, de ezzel jártam versenyekre, kirándulásokra. Valósággal hozzám nőtt, ám ennek most vége.   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek