Sport

Melltartó nélkül lenget a szexi brazil – fotók

or

Létrehozva: 2017.04.19.

A brazil sajtó szerint a Sao Pauló-i amatőr futballbajnokságban a fordulók bíróküldése előtt a klubok technikai vezetői valósággal licitálnak, hogy az ő meccsükön asszisztáljon Denise Bueno. A formás idomokkal rendelkező, gyönyörű nő legutóbb a Desire–Sporting bajnoki találkozón rohangált a partvonal mentén, és eközben két hibát is elkövetett.

No nem a lesállások megítélésekor, hanem egyrészt nem vett fel melltartót a fehér trikója alá, így a mellbimbói majdnem kiszúrták a szövetet, másrészt vigyázatlanul vett magához frissítőt a melegben, és a felsőtestére folyt víz még gerjesztőbben domborította ki a melleit. Már a közös csapatfotózás is hosszúra nyúlt, ugyanis a fotográfus arra biztatta a játékosokat, ne a kebleket stírôljék, hanem nézzenek a lencsébe.

A hölgyről közelebbit nem árult el a találkozóról pár sorban, és – hála istennek – annál több képpel megemlékező újság, de annyit megkérdezett a tudósító: általában milyen vélemény alakult ki róla a futballpályákon?

– Sokan szexisnek mondanak, én azonban erre nem figyelek, a játékvezetést igyekszem profi szinten űzni – válaszolta Bueno, akiről azt állítják, most talán népszerűbb Brazíliában, mint a Barcelonát erősítő Neymar.    

🦋

A post shared by Denise Bueno (@denisebuenomusa) on

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek