Sport

Lassan, de biztosan javul Széles mester állapota

Bors

Létrehozva: 2015.11.12.

A gyógyulás útjára lépett Széles Sándor. Hét kilót hízott, és izgatottan várja a hét végét, amikor beiktatják az úszó hírességek csarnokába.

Széles Sándor alig várja már a hét végét, hogy Százhalombattára utaz­hasson. Igaz, egyelőre nem a rövid pályás országos bajnokság eseményei hozzák lázba. Különleges megtiszteltetésben lesz része: ő is bekerül a Magyar Úszó Hírességek Csarnokába. Olyan illusztris tagok társaságába kerül, mint Sárosi Imre vagy Széchy Tamás, akitől talán a legtöbb mesterfogást tanulta el Széles.

– Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy ilyen módon is elismerik az uszodában végzett több évtizedes munkámat – nyilatkozta a Borsnak a mesteredző, aki sokáig kórházban volt, miután betegsége miatt jóval korábban tért haza az augusztus elején rendezett kazanyi világbajnokságról. – Nem panaszkodhatok, hiszen napról napra jobban érzem magam. A párommal, Csillával rendszeresen sétálok a lakásunk környékén, így fokozatosan visszatér az erőm és az étvágyam is. Bár arra még várni kell egy ideig, hogy újra a medence partján dirigálhassak.

A lábadozó mester tanítványai egyébként a két régi segítőtárs, Kovácshegyi Ferenc és Wirth Balázs irányításával készülnek.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek