Sport

Gyereket vár Knoch Viktor playboy-os barátnője

csb

Létrehozva: 2015.11.18.

Az olimpiai 5., Vk-győztes, vb-ezüstérmes Knoch Viktor és barátnője, a szintén rövid pályás gyorskoris Marta Wójcik tavaszra várják első gyermeküket. A csinos sportolónő – aki korábban a lengyel Playboyban is megmutatta bomba alakját – már abba is hagyta az edzéseket.

– Az orvos szerint fiunk lesz – mondta a 26 éves Knoch. – Természetesen várom a babát, aki határozottan jól időzített, ugyanis a versenyidény végén érkezik, amikor már többet leszek itthon. Egyedül a névadás okoz nehézséget, ugyanis olyat kell keresnünk, ami magyarul és lengyelül is jól hangzik.

Marta ugyan már három éve él együtt a párjával, magyarul csak most kezdett el intenzíven, nyelvtanártól tanulni. S mivel Viktor sem bírja a lengyelt, otthon angolul beszélnek egymással. Így a kicsi biztosan háromnyelvű lesz.

– Nagyon felpörgött ez az idény. A Világkupák után jön az Európa-bajnokság, ahol szeretnék jól szerepelni. Emellett a BKF gazdaságmenedzsment szakán most készülök a szakdolgozati konzultációra, és épp lakásvásárlás előtt állunk, ugyanis olyan otthont szeretnénk, ahol már egy külön gyerekszobát is be lehet majd rendezni – folytatta.

Az szinte már most borítékolható, hogy a kis Knoch belenő a korcsolyasportba, édesapja ugyanis a jövő évi pjongcsangi játékok után talán még egy ötkarikás indulást is vállal, s kedvese szintén vissza szeretne térni a jégre.

– Martának az a terve, hogy még egy téli olimpián induljon, amiben támogatom majd.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek