Sport

Amerikában habzsolja az életet Szepesi Niki

Vtr

Létrehozva: 2015.11.03.

Újfajta élvezeteknek hódol mostanság az Én, a szexmániás című sikerkönyv szerzője. A visszavonult úszónő Amerikában utazgat.

– Nekem a nyáron kimaradt a pihenés, ezért most pótolom – üzente a Borsnak Szepesi Niki. Elárulta, odavan Amerikától, az emberek jó fejek, segítőkészek, közvetlenek. Amikor még aktív versenyző volt, edzőtáborok során megfordult Key Westen, járt Mexikóban is, de az egészen más volt.

– Akkor ingerszegény környezetben vagyunk, a munkáról szól a dolog, nem pedig arról, hogy nevezetességeket nézegessünk – mondta. Tíz napot töltött Los Angelesben, azt mondta, szédítően hatalmas, onnan pedig át­ruccant két napra Vegasba, s játszott is.

– De csak kis téttel, s persze vesztettem – tette hozzá. A túra minden percét élvezi, csalódást csupán az okozott neki, hogy Malibun nem találkozott a vízi mentő, piros gatyás David Hasselhoff-fal.

– Mielőtt megkérdezné: nem pasizni jöttem. A párom otthon vár rám – jelentette ki, majd így folytatta: – Ha az ember öt hetet eltölthet itt, az eleve extrém, de ha belegondolok, a delfinekkel úszás a mexikói Cozumel szigetén minden képzeletet felülmúló él­mény volt. Aki olyan helyre utazik, ahol átélheti, ki ne hagyja!

A nyaralás során amúgy egyik unokahúga a társa, együtt utaz­gatnak, s látogatták meg a másik unokatestvérüket, akinek Los Angelesben fodrászszalonja van.

– Ott nála laktunk, Floridában pedig egy régi barátomnál, ami nagy segítség volt, a szállás ugyanis roppant drága – mondta Niki, aki hiába utazott több tízezer kilométert, ráébredt arra, milyen kicsi a világ:

– Sarasotában összefutottunk Kovács Kokóval. Együtt vacsoráztunk.

Adódik a kérdés, egy ilyen nyaralás mennyibe fáj az embernek, s egyébként is, miből volt rá pénze?

– Hogy mennyi van a bankkártyámon vagy a pénztárcámban, ahhoz senkinek semmi köze. De annyit elárulok, hogy szinte az egész évet végigdolgoztam edzőként, és pontosan egy évig spóroltam az útra. Mindent alaposan megszerveztünk – zárta az élménybeszámolót, de csak azt. Az útból még két hét hátravan.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek