Sport

3 meccs 50 óra alatt: Alilovic elájult

(szabó)

Létrehozva: 2015.11.09.

Elájult Mirko Alilovic, a Veszprém kézilabdakapusa, amikor vért vettek tőle. Nem a tű látványa okozta a horvát rosszullétét, túlterheltség miatt felszökött a vérnyomása.

Umagban vettek vért Alilovictól, amikor a Veszprém horvát válogatott kapusa elájult. Nagy volt a riadalom, elvégre az erejük teljében lévő, 30 éves élsportolók nem szoktak ilyen kis semmiségtől vagy tűszúrástól kikészülni.

Zágrábban, egy tüzetesebb orvosi vizsgálat során kiderült: magas vérnyomás és kimerültség okozta a panaszait. A veszprémi klub lapunkat arról tájékoztatta, hogy nincs komoly baj, Alilovic a hétvégén szülőhazájában pihent, ma pedig már edzésre jelentkezik magyar klubjánál. Rákérdeztünk, hogy esetleg nem a sportorvosi vizsgálatok elmaradása miatt derült ki későn a hipertónia, ám ezt cáfolták Veszprémben.

Valamennyi kézis idényenként három-négy ellenőrzésen vesz részt, s ez alól Alilovic sem kivétel. Mi lesz, ha mégsem jön rendbe? Az világos, hogy Mikler Roland nem védhet hatvan perceket, ez esetben előfordulhat, hogy a kölcsönjátékosként Tatabányán szereplő Borbély Ádámot visszarendelik.

– Erről semmit sem tudok – válaszolt kérdésünkre Borbély. – Mirkóról megtudtam, hogy ötven óra alatt három tétmeccsen védett a SEHA Ligában és a BL-ben, ez okozta a kimerültségét. Amúgy rengeteget köszönhetek neki. Amikor Veszprémben védtem, különösen a ziccerek hárítását tanította meg nekem. Remélem, mihamarabb rendbe jön. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek