Sport

Bogdánnak köszönheti első sikerét Klopp

K. B.

2015. október 29. csütörtök 18:30

Kettőből kettő – Bogdán Ádám másodszor védte a Liverpool kapuját, ezúttal a Bournemouth elleni 1-0-ás Ligakupa-siker főszereplője volt, és akárcsak először, most is lenyűgözte a drukkeret bravúros védéseivel.

Ő volt a kulcsa a nemrégiben kinevezett Jürgen Klopp menedzser első Pool-győzelmének. Ráadásul a német szakembernek a magyar kapussal sikerült először kapott gól nélkül megúsznia egy meccset.

– Továbbléptünk egy nehéz kupasorozatban. Örülök a lehetőségnek, és úgy érzem, sikerült bizonyítanom. Remélem, egyre több mérkőzésen kapok majd lehetőséget – mondta a Borsnak Ádám, miközben az edzőközpontba menet kiosztott néhány autogramot. Ádámot amúgy az angol Telegraph nagyon méltatta, sőt, szakírója szerint a tréner komolyan elkezdhet számolni a magyar kapussal. Mi is osztjuk ezt a véleményt, Herr Klopp!

– A menedzser nagyon közvetlen figura, pontosan olyan, amilyennek átjön a médián keresztül. De közben keményen megköveteli azokat a dolgokat, amiket viszont akar látni a pályán. Olyan pluszt hozott a csapathoz, aminek, ha eleget teszünk, akkor biztosan meglesz az eredménye, ahogyan Dortmundban is megvolt – mesélte a magyar válogatott portás, aki természetesen tagja Bernd Storck pótselejtezőre készülő bő keretének is.

– Az utóbbi időben ritkán jutottam szóhoz a válogatottban, de remélem, a jó teljesítménnyel a szövetségi kapitány figyelmét is magamra irányítottam – tette hozzá Bogdán. A 28 éves focista amúgy legyőzhető ellenfélnek tartja a norvégokat: – A pótselejtezőben érdekelt csapatok nagyjából hasonló játékerőt képviselnek. Ellenfelünket jó felépítésű és fáradhatatlan játékosok alkotják, de nekik is megvan az ellenszerük. Amellett, hogy szerettünk a régi stábtagokkal dolgozni, lényegében mindegy, hogy kivel folytatjuk a munkát a következő két meccsen, mert az érdemi munka körülbelül két nap – vélekedett Ádám, aki november 9-én csatlakozhat a 12-én már mérkőzést játszó magyar kerethez. 
 

További cikkek

Gyász

Most közölték: feladta a harcot a Fradi-legenda

Úszás

Megtörtént Hosszú Katinka nagy bejelentése

Ez is érdekelhet

life.hu

Meghökkentő fotók: G.w.M. felesége néhány évvel ezelőtt Kulcsár Edina óriási rajongója volt

metropol.hu

Most kiderül, miért is lehet hálás a Bak

origo.hu

Meghalt Michel Subor, Godard A kis katona című filmjének sztárja

hirtv.hu

Meghalt egy 7 éves kisfiú egy születésnapi tortázás után

delmagyar.hu

Hónapok óta nem alszik, hetek óta kórházban van Rúzsa Magdi

origo.hu

Napokon belül itt van Európában a Redmi Note 11 széria

mindmegette.hu

9 egyszerű sajtos-csirkés tészta, amiből garantált a repeta

vg.hu

Perre készül az Omega gitárosa

kemma.hu

Többen rosszul lettek a komáromi akkumulátorgyárban - kivonultak a tűzoltók

ripost.hu

"Elég volt ebből..." - az asztalra csapott Lékai-Kiss Ramóna férje a kézisek miatt

mandiner.hu

Megtört és bevallotta tettét a Futórózsa utcai gyilkos

origo.hu

Megerőszakolt egy nőt, kilenc évre börtönben megy a Real Madrid korábbi sztárja