Sport

Szőke: Önként távoztam a Fraditól

Bors

Létrehozva: 2015.08.19.

Állítása szerint önként távozott az FTC-tôl Szabó „Szőke” Ferenc szurkolói koordinátor, aki az elmúlt években bűnbak volt az Üllői úton.

Hétfőn robbant a hír: a Ferencváros elküldte a csapat szurkolói koordinátorát, Szabó Ferencet, akit mindenki csak Szőke Feriként ismer. A férfi neve az elmúlt években számos alkalommal felbukkant a hírekben, Kubatov Gábor Fradi-elnök és a Fidesz katonájaként is emlegették, a pletykák szerint az ő szerepvállalása is felelős volt azért, hogy a Fradi szurkolóinak egy része a csapat ellen fordult, nem jár ki a meccsekre.

– Régóta érlelődött bennem, hogy elbúcsúzom a csapattól, amely hét éven át meghatározta az életemet, és végül meg is léptem ezt – árulta el Szőke a Borsnak. – Állítólag kirúgtak, pedig erről szó sincs. Közösen intettünk búcsút egymásnak, de nem lep meg a sajtóvisszhang, hiszen hasonló helyzetekben is szinte mindig Szőke Feri volt az, akit nyilvánosan elővettek, holott a Fradi Securitynek vannak vezetői.

Szőke szerint börtönviselt múltja nem volt terhes a klubnak, és hamarosan kiderül, hogy a távozását követően visszatérnek-e az FTC-ultrák a lelátókra.

– A Fradinál tisztában voltak azzal, ki vagyok. Bizalmat kaptam, és azt gondolom, meg is szolgáltam. A rám bízott feladatot mindig elvégeztem. Azt azonban visszautasítom, hogy a vezetőség kérésére szurkolókat kerestem volna fel, hogy jobb belátásra bírjam őket. Erre a munkára ráment a magánéletem. Elég volt. Pihenni szeretnék, nyugodt, csendes éle­tet élni a családommal, szeretteimmel, és építeni a családi vállalkozásomat. Most, hogy a klubbal elváltak az útjaink, elvileg rövid időn belül ki kell derülnie, valóban miattam maradtak-e távol a szurkolók. A választ én már most tudom... – mondta Szőke.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek