Sport

MLSZ: Carrillo fia kezdte a balhét!

(turcsik)

2015. május 21. csütörtök 20:15

Szemtanúink szerint illuminált állapotban lévő fradisták provokáltak a Groupama-aréna VIP-szektorában, ám az MLSZ állítja, a Videoton-edző, Joan Carrillo fia kezdte a balhét.

Árnyékot vet a Ferencváros 21. Magyar Kupa-győzelmére a Videoton elleni döntő lefújása utáni balhé. A zöld-fehérek 4-0-ra nyerték meg a finálét, ám egy lelátói perpatvar miatt a fehérváriak kis híján bojkottálták az éremátvételt. Joan Carrillo, a Vidi trénere később lesújtva árulta el, fiába fradisták rúgtak bele. Habár a találkozóra az FTC otthonában, a Groupama-arénában került sor, a rendező nem a Fradi, hanem az MLSZ volt. A vénaszkenneres ellenőrzéstől ezúttal eltekintettek, de szurkolói kártyára szükség volt a belépéshez, így könnyen beazonosítható, kik balhéztak.

A Bors szemtanúktól úgy értesült, hogy három, alkoholos állapotban lévő FTC-szurkoló az egész mérkőzés alatt a VIP-szektorban hangoskodott, provokált. A lefújást követően Carrillo három fia Vidi-mezben, és sálban tapsolták meg apjuk csapatát, mire a zöld-fehér szimpatizánsok közül ketten odamentek hozzájuk, és közös szelfit akartak velük készíteni. A spanyol edző felesége nem értette a szituációt, fennhangon jelezte, nem kérnek a közös fotóból, s ebből dulakodás alakult ki. A nagyobb balhét a szintén a szektorban tartózkodó Torghelle Sándor akadályozta meg.

A Vidiben korábban megfordult csatár, aki ismerte Carrillo gyerekeit, szétválasztotta a balhézókat, csitította a fradistákat, majd az érkező biztonsági emberek kérdéseit angolul tolmácsolta a famíliának, amely nem akart feljelentést tenni. Az MLSZ hivatalos közleményben jelezte: a videofelvételekből kiderül, hogy először Carrillo 17 éves fia, Jan taszította meg hátulról az egyik fradistát, majd a dulakodó felek kölcsönösen egymás felé rúgtak. Ha ezek után is indokolt még, a szövetség elindítja az eljárást, és felelősségre vonja a „rendbontókat”.

Rolandok napja

Bár a Roland naptári napja július 15., a kupadöntő a Rolandok napja lett. Négy focista keresztneve Roland volt és közülük három gólt is szerzett. Varga és Lamah az ellenfél, Szolnoki pedig saját kapujába talált be. De mennyi ennek a valószínűsége?

– Az, hogy a 22 kezdőjátékos között legyen 4 Roland, arra 0,01%-nál is kisebb az esély. Az pedig, hogy a 4 adott mezőnyjátékos közül 3 gólt szerez (feltételezve, hogy 4 gól született), az 1,3% valószínűségű. Közel 1 millió 4 gólos mérkőzésenként egyszer fordul elő ez az esemény – mondta a Borsnak Zempléni András, az ELTE Matematikai Intézetének docense.

További cikkek

Gyász

Most közölték: feladta a harcot a Fradi-legenda

Úszás

Megtörtént Hosszú Katinka nagy bejelentése

Ez is érdekelhet

ripost.hu

A padláson találták meg az eltűnt magyar nő holttestét

borsonline.hu

Ájultra erőszakolták a 3 gyermekes édesanyát, borzalmas, ki művelte ezt vele

she.life.hu

Nem tudsz olyan bűnös lenni, hogy ne szeresselek!

vg.hu

Jelentős magyar szerepvállalással bővül a sóparadicsom Szovátán

zaol.hu

Összeütközött három autó Zalaegerszegen

origo.hu

Készül a következő Samsung okoshangszóró

nemzetisport.hu

Sznúker: Robertson fölényes győzelme a Masters döntőjében

vg.hu

Megszakadhatnak az amerikai-orosz kapcsolatok

hirtv.hu

Megöltek egy embert a 16. kerületi Centenáriumi lakótelepen

borsonline.hu

Most kaptuk: Megöltek egy embert a 16. kerületi Centenáriumi lakótelepen

metropol.hu

Filléres trükk a lakásban, erre is használhatod a szódabikarbónát

origo.hu

Ezeknek az országoknak már idén nemzeti digitális pénzük lehet