Sport

Házasság: Matthäus ötödször vág bele

Bors

Létrehozva: 2014.11.23.

Silvia, Lolita, Marijana, Liliana és Anasztaszja. Na, mi a közös az öt hölgyben? Egy biztosan: rövidebb-hosszabb ideig mindegyiknek kijárt a Frau Matthäus megszólítás.

Lothar Matthäus kiváló futballista volt, s legyünk őszinték: az ízlése is kíváló az egykori német világbajnoknak, jobbnál jobb nőket vesz feleségül. Mondjuk az is igaz, hogy a korát nem nagyon hajlandó tudomásul venni, az utóbbi időben csak olyan nőkkel randizott, illetve házasodott, akik fiatalabbak voltak, mint első házasságából származó két lánya, Alisa és Viola.

A márciusban már az 54. évét betöltő német, aki egy időben a magyar futballválogatott kapitánya volt, s jelenleg is Budapesten él, pont egy hete nősült meg ötödjére, de az első boldogító igent még igen fiatalon, húsz­esztendősen mondta ki. Silvia (leánykori nevén Mathias, azaz „majdnem” Matthäus) még nem a nagyon mutatós kategóriába esett, és sokáig nem is úgy éltek, mit egy sztárpár, tizenegy évig voltak együtt – Lothar csúcsa mindmáig! –, s mint már említettük, két gyermekük született. Érdekes, hogy bár a lányok már közelebb vannak a har- minchoz, mint a húszhoz, sehol nem találni arra nézve semmilyen információt, hogy Matthäus már nagypapa lenne. A válás ellenére Silvia és Lothar máig jó viszonyt ápolnak, a korábbi futballistafeleség anyagilag független lett, egy vállalkozásban dolgozik marketingmenedzserként.

Rosszmájúan mondhatnák, hogy a sztárfutballista az egyik nő ágyából egyenesen egy másikéba esett bele: a korábbi Miss Svájc, Lolita Morena 1992-ben lett a szeretője. Szinte „azonnal” megszületett közös fiuk, Loris, és 1994-ben az oltár előtt ütöttek pecsétet kapcsolatukra. Öt év múlva viszont már tőle is elvált. Az asszony a svájci tévé francia nyelvű adásában dolgozott jó ideig, nemrégiben bejelentette, hogy áttelepül Olaszországba, és ott egy állatmenhelyet akar nyitni.

A harmadik feleség, a korábbi szerb fotómodell Marijana Kosztics, a mi Matthäusnénk, vele ugyanis akkor is együtt volt (2003–2007), amikor Lothar kapitányként dolgozott a Magyar Labdarúgó Szövetségnek. A szőke hölgy a férjéhez hasonlóan három gyereket hozott a házasságba (pontosabban a futballista nem hozott, az ő csemetéit az exek nevelték), és saját egzisztenciája volt, a budapesti Kempinski Szállodában nyitott luxusbutikot. Ő később is a divatiparban dolgozott, 2010-ben Amourage címen saját regényt jelentetett meg, és a válás után sem dobta el a Matthäus nevet.

 

Anélkül, hogy a 150-szeres válogatottat megbántanánk, azt mondjuk: ekkor veszítette el józan eszét, már csak huszonéves pipikkel randevúzott. Harmadik válása után a nála 26 évvel fiatalabb ukrán Liliana Csudinovával bútorozott össze, 2009-ben, Las Vegasban feleségül is vette. Hiába kapott meg mindent az elkényeztetett modell, a műmell, a bundák, az autók, a nagyvilági élet sem volt elég, három éve, botrányos körülmények között váltak el. Igaz, Lilianának egyedül is sikerült címlapokra kerülnie, show-műsorok sztárja lett, hamarosan meg áruházi lopás miatt bíróság elé kell állnia az Egyesült Államokban.

Utána volt egy kis flörtölés előbb egy Ariadne, majd egy Joanna nevű csitrivel, míg össze nem akadt egy újabb „keletivel”, Anasztaszja Klimkóval. Egy partin mutatták be őket egymásnak, s bár az orosz lánynak valahonnan ismerős volt Matthäus, a Goog­le-n kellett utánanéznie, ki is volt az esti vonzó férfi. Bár közöttük már 28 év a korkülönbség, idén előbb megszületett hősünk negyedik gyermeke, Milan, múlt szombaton pedig Lothar örök hűséget esküdött leg­újabb szerelmének.

Ötödször – vajon utoljára?

Ha több kell az átlagosnál! Keresse a Borsot a Magazinokkal! 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek