Sport

Sosem szexelt Pistoriussal a lelőtt modell

Bors

Létrehozva: 2014.10.27.

Reeva Steenkamp édesanyja azt állítja, tavaly februárban megölt leánya sohasem szexelt gyilkosával, Oscar Pistoriusszal. Mindez olvasható majd June Steenkamp novemberben megjelenő könyvében is.

A tavaly február 14-én, a dél-afrikai paralimpiai olimpiai aranyérmes vágtázó, Pistorius által lelőtt Reeva Steenkamp mamája, June november hatodikán dobja piacra a “Reeva: egy édesanya története” című könyvét.

Abban megírja, amit tegnap elújságolt a Sunday Timesnak is: bár a leánya, akit három hónapos kapcsolat fűzött az atlétához, egy ágyban aludt a férfival, de sohasem szexeltek. A The Timesnak kijelentette, a gyilkos megtudta, hogy a modell azon az éjszakán végleg távozni akart, ezért bosszúból négyszer lőtt rá a mellékhelyiség ajtaján keresztül, tehát tudatosan végezte ki.

– Amikor még élt a leányom, elújságolta nekem, hogy összekészítette személyes holmijait, és végleg otthagyja Pistoriust, akivel sohasem létesített szexuális kapcsolatot - nyilatkozta June Steenkamp. – A futó tehát bosszúból ölt. Ha nem a leányomat, akkor valaki mást gyilkolt volna meg, mert annyi negatív feszültség halmozódott fel benne.

Az öt év börtönre ítélt férfi hazudott a bíróságon, folytatta June, amikor azt állította, hogy a jövőben együtt tervezi a jövőjét Reevával. Amúgy elégedett az ítélettel, és a családjuk nem tervez bosszút.
– Pistorius megérdemelte, amit kapott. Egy kedvetlen, gőgös, magánál állandóan fegyvert hordó, alapvetően bizonytalan, ráadásul ravasz, hazug - tette hozzá az elhunyt modell mamája.

Pistorius védőinek adósa maradt

A Telegraph és a News24 írása szerint Pistorius védőire 17.5 millió randot (385 millió forint) költött. Azzal lenullázta magát, ugyanis minden vagyontárgyától kénytelen volt megszabadulni. Barry Roux, a futó egyik védője tudatta a bírósággal is, hogy a gyilkos nincstelen, ezért az utolsó két hónapban ingyen látták el jogi képviseletét, és így további tízmillió randdal (220 millió) maradt adósuk. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek