Sport

Pintér Attila: a kritikák kicsinálták a gyomromat

(turcsik)

2014. október 31. péntek 08:15

Először szólalt meg a kirúgása óta Pintér Attila korábbi labdarúgó szövetségi kapitány. A szakember a Presztízs Sportnak elárulta: az igazságtalan kritikák miatt majdnem kilyukadt a gyomra.

Megtörte a csendet Pintér Attila. Az egyetlen tétmeccs után menesztett volt kapitány bevallotta: borzasztóan megviselte, hogy véleménye szerint sokan igazságtalanul kritizálták őt. Ismert, a szakembernek az egészsége is megsínylette a stresszt, a kazahok elleni felkészülési meccsen nem ülhetett le a kispadra, mert nyombélfekéllyel kórházban ápolták.

– A Kazahsztán elleni mérkőzés előtt, amikor már egyébként is nagyon feszült voltam, elolvastam egy volt válogatott játékos nyilatkozatát, amit annyira igazságtalannak éreztem, hogy – szó szerint – a gyomromra vettem, ami ettől majdnem kilyukadt… A szakma kezdettől fogva elfordult tőlem, sokszor igazságtalanul bírált, és a sajtó egy részével együtt olyan dolgokat varrt a nyakamba, amelyért én nem voltam felelős – mondta a magazinnak
Pintér.

A Bors megtudta, hogy az exkapitánynál Garaba Imre Nemzeti Sportnak adott interjúja csapta ki a biztosítékot. – Nem látom, hogy ő alkalmas lenne erre a feladatra. Akik kinevezték, most elgondolkodhatnak, hogy jó döntést hoztak-e. Nem szégyen belátni, ha valaki hibázik, még van idő korrigálni – mondta a korábbi 82-szeres válogatott az újság július 7-ei számában.

Garaba fenntartja akkori véleményét. – Nagyon sajnálom Pintért, ha az általam mondottak miatt lett rosszul, de valószínűleg ez csak egy csepp volt a színültig telt poharában – mondta a Borsnak. – Az élet engem igazolt, nem volt alkalmas a feladatra. Nem akartam neki rosszat, csak a véleményemet mondtam el.

Hátba szúrták a játékosok

Pintér szerint a futballisták sem álltak ki mellette: – Két játékost biztos kihagytam volna a keretből, de őket nem akarom megnevezni. Nem mindenki állt mellettem, és voltak, akik még hátba is szúrtak. 

További cikkek

Botrány

Óriási fordulat: Nem Szilágyi Gerda írta a botrányos sorokat

Búcsú

Döntöttek, ide temetik Csollány Szilvesztert

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Ehhez a három jegyhez visszatér az exe 2022-ben

origo.hu

Látványos képeken az európai felhőkarcolók

mandiner.hu

Carolina Punset: Ha Brüsszelben élsz, egy iszlamisták által birtokolt városban élsz

kemma.hu

Eltűnt tanár holttestét találták meg a síkvölgyi tóban

origo.hu

Jeges kanyont fedeztek fel az Antarktiszon

nemzetisport.hu

Kerékpár: 95 százalék esélye volt, hogy lebénulok – Bernal

origo.hu

Fontos bejelentést tett egy népszerű hazai áruházlánc a SZÉP-kártyákról

life.hu

Young G Béci elszólta magát Kulcsár Edina válásáról: ő másképp tudja a történetet

vg.hu

Sorra mondják le koncertjeiket a világsztárok, kidőltek a Covidtól a stábtagok

origo.hu

Eltemették Gaspard Ullielt - fotók