Sport

Modellkarrier vár a szexi úszólányra

Sz. S.

Létrehozva: 2014.10.05.

A jövőben az úszómedence mellett modellként vetélkedhet két csinos úszónőnk, Jakabos Zsuzsa és Kapás Boglárka. Utóbbi, a BVSC Eb-arany­érmese is kedvet kapott a divatfotózáshoz.

A kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok, a 2012-ben a 800 méteres távon felnőtt Eb-aranyérmes Boglárka egykori válogatottbeli társa, Mutina Ágnes ajánlatára vállalt be próbafotózást. Ez aztán olyan jól sikerült, hogy a női fürdőruhákat népszerűsítő, reklámozó képei hamarosan megjelennek a sajtóban, illetve az interneten is láthatók lesznek.

– A jövőben sincs ellenemre a modellkedés, sőt kifejezetten élvezném – mesélte Bogi, az ELTE PPK Pszichológiai Intézetének másodéves hallgatója. A BVSC úszója kiemelte, korántsem a pénzkereset miatt próbálkozik tovább a modellkedéssel.

A nemrégiben Berlinben rendezett Eb-n egy ezüst- és két bronzérmet szerzô Kapás némi pihenést követően hamarosan ismét elkezdi az alapozást. Ki­emelte, szerencsére szemideg­gyulladása – aminek következtében az egyik szemére heteken keresztül semmit sem látott – már a múlté.

– Mindenesetre az immunrendszerem erősítése érdekében kiutaztam az édesapámmal Beregszászra egy olyan gyógyvíz beszerzése céljából, amelyik segíthet további zökkenőmentes riói olimpiai felkészülésemben. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek