Sport

Olasz pornós hozza a focistákat a Haladáshoz

S. T. R.

Létrehozva: 2014.08.07.

A felnőttfilmek világából érkező olasz marketinges dobja be a nagyobbnál nagyobb neveket a Haladásnál. Massimiliano Caroletti – aki tavaly vette el Henger Évát – a jelek szerint a focihoz is ért.

Úgy fest, Caroletti gyorsan be akarja lopni magát a szombathelyiek szívébe. Az olasz üzletember két-három hete került kapcsolatba a Haladással, s már elhozta Tommaso Rocchit, a Lazio korábbi sztárját, aki jelenleg is tárgyal a magyarországi szerződéséről.

Nem a volt válogatott csatár az egyetlen, akivel Caroletti „házal”, a vasi klubnál szó van az ugyancsak fényes karriert befutó brazil védő, Emilson Sanchez Cribari igazolásáról is.

A Rangadó futballportál értesülései szerint az olasz marketinges igazán sokoldalú üzletember: korábban felnőttfilmekben utazott, színészként és producerként is megmártózott a szakmában. Caroletti – tavaly vezette oltár elé a magyar expornós Henger Évát, akinek korábban lányok futtatásáért gyűlt meg a baja a hatósággal – a beszámolók szerint nagyot alakított a Private és a Fallo című filmben, további alkotásokat pedig producerként jegyez.

– Mondanom sem kell, mi nem azért szerződtettük, hogy felnőttfilmeket forgasson – felelte megkeresésünkre Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője. – Úgy ajánlották nekünk Massimilianót, akivel két-három hete vagyunk kapcsolatban, s az a feladata, hogy segítse a klubunkat. Fizetést nem kap, ha létrejön egy üzlet, akkor jár neki bizonyos jutalék.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek