Sport

Del Piero garanciákat kér, és jót golfozott

(turcsik)

Létrehozva: 2014.08.28.

Továbbra sem dőlt el, Alessandro Del Piero aláír-e a Honvédhoz. A sztár garanciákat kér, miközben golfozással üti el az időt. A sportközgazdász szerint megérné a Honvédnak a csatár leigazolása.

Ugyan szerdára ígért végső választ a Honvédnak Alessandro Del Piero, a 39 éves világklasszis még nem döntött. További garanciákat vár ugyanis a Honvéddal együttműködő, a magyarországi fizetését elméletileg fedező olasz sportszergyártó cégtől.

– Mezszállító partnerünk, a Givova igyekszik mihamarabb előteremteni a garanciákat. Nincs sok időnk, de nagyon szeretnénk, ha összejönne ez a szerződés. Reméljük, sikerül előteremteni a pénzt, ami nem könnyű, de próbálkozunk – idézte Fabio Cordellát, a Honvéd sportigazgatóját a tuttomercatoweb.com.

Hogy meddig hajlandó kivárni a több ajánlattal is csábított Del Piero, nem derült ki, ám az igen, hogy a világbajnok, BL-győztes csatár nem aggódik túlságosan a jövője miatt, hiszen szerdán személyesen tette tiszteletét a Torinóban megrendezett 71. Italian Open golfversenyen. Szabados Gábor sportközgazdász szerint hosszabb távon gazdaságilag is megéri hazánkba csábítani az olasz klasszist.

– Közvetlenül a jegybevétellel, illetve a mezeladással nem termelne olyan kiugró többletbevételt Del Piero, hogy megérje szerződtetni – árulta el Szabados Gábor. – Hosszabb távon viszont a Honvéd és a szponzor is jól járhat. A klubnak híre menne az egész világban, a játékoseladásai során pedig hivatkozhatna arra, hogy az adott futballistája együtt játszott Del Pieróval. A sportszergyártónak pedig új piacok nyílhatnak itthon és regionálisan is.

 

Már az OFI Kréta is megkereste

Az indiai Delhi Dynamos és a Honvéd mellett a hírek szerint az OFI Kréta is bejelentkezett Del Pieróért. A görög csapat kispadján a csatár korábbi válogatott csapattársa, Gennaro Gattuso ül, aki szintén szívesen dolgozna együtt az év végéig régi jó barátjával. Akár néhány órán belül kiderülhet, kit választ Alex.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek