Sport

Cahill: otthon éreztem magam a Fradinál

Létrehozva: 2014.08.11.

Vasárnap rendezték a Ferencváros–Chelsea találkozót, amellyel a Groupama-stadiont felavatták. Még a meccs előtt megtudtuk, hogy Cahillék otthon érezték magukat nálunk.

Az FTC már játszott a Chelsea-vel korábban, 1906 májusában a zöld-fehérek Angliában túráztak, és 3-1-re kikaptak a londoni Kékektől. A tegnapi “visszavágó” előtt bizony beértük volna egy újabb 1-3-mal, elvégre a 2012-es BL-győztes vendégeskedett az Üllői úton... Az angolok két remek középső védője közül Gary Cahill azt állította, hazai pályán futballozik, ugyanis megtudta, a Groupama gyepszőnyege angol. Jose Mourinho edző megjegyezte, ünnepelni hívták őket, így ünnepelni érkeztek, de mivel 18-án a Burnley ellen angol bajnokit játszanak, több taktikai variációt kipróbált.

A Groupamában nemcsak a futballisták vizsgáztak, de a cateringet felvállaló cégek is. A VIP Gold-páholyok vendégei két órával a meccs előtt és után is többféle menü közül választhattak. Az est során megadta a módját előadásával az a három Gripen vadászrepülő, amely Groupama feletti tiszteletköre korábban többekben erős kétséget váltott ki, merthogy a monstrumok repülése nem két fillér. A cink.hu egyik kommentelőjétől tudjuk: a vadászgépek légtérben eltöltött egy órája tízmillió forintot kóstál, és mivel a három gép gyakorolt is a Groupama “bevetés” előtt, a stadionavató a Honvédelmi Minisztérium 60 milliójába került. Igaz, a HM közölte: a vasárnapi repülés kiképzési feladat teljesítése volt. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek