Sport

Szurkolók közé repült az ígérgető riporter

jk

Létrehozva: 2014.03.17.

A Fehérvár–Bozen hokimeccs előtt vetette ki magát a közvetítőállásból Léderer Ákos. Bulváros felütés, igaz, a SportKlub riportere egy fogadalmát teljesítette ezzel.

Léderer Ákos a szur­kolók jóindulatára bízta magát. A SportKlub riportere könnyelműen megfogadta, hogy a közvetítőállásból a nézők közé veti magát, ha a fehérvári hokisok megelőzik az EBEL-ben az összes alsóházi osztrák csapatot. Nos, Kovács Csabáékat aligha a kommentátor ígérete doppingolta, de afféle bónuszként értékelték, hogy a Bozen elleni – négy győzelemig tartó – párharc első hazai meccsén Léderer bemutatta a halálugrást.

– Örömmel ugrottam volna magasabbról is, mert nem számítottam arra, hogy így meglódulnak a hajrában a fiúk – mondta a riporter, aki bevallotta, megkért néhány keménykötésű szurkolót, hogy – biztos, ami biztos – a puha landolás érdekében segítsen a többieknek. – A közelmúltbeli meccseken már kérdezgettek, mi lesz a fogadalommal, most gyorsan túlestem rajta. Szerencsére nem ugrottak szét az alattam lévők, és elkaptak.

Beváltotta ígéretét

A nem is nagyon titkoltan elfogult riporter egyelőre nem tervez újabb halálugrást, már csak azért sem, mert az olasz Bozen végül 4-0-ra nyert a párharcban.

– Imádom a hokit, hét éve közvetítem a fehérváriak meccseit, nem csoda, hogy egy kicsit a magukénak is éreznek a szurkolók. Szóval, ha kell, bármikor ugrok értük, és főleg a magyar jégkorongozásért…

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek