Sport

Bálint Antónia állítja, jól fogyott a könyve

Létrehozva: 2014.02.01.

Bálint Antónia cáfolja, hogy rosszul fogyott volna saját kiadású könyve. Ahogy a Bors csütörtökön beszámolt róla, Toncsi kötetéből csupán csak néhány tucatnyi példányt vásároltak az érdeklődők. Antónia azonban valótlanságnak véli információnkat.

– Kikérem magamnak, hogy ilyet állítson rólam bárki is! Nem értem, hogy ki ismerhette a könyvem eladási adatait, hiszen még én magam is csak most kaptam visszajelzést az értékesítő boltok egy részétől, hiszen kilencven napos átfutással működnek az elszámolások – fakadt ki az egykori szépségkirálynő.

– A kezemben vannak a számlák, melyek alapján az eladások messzi túlszárnyalják az állított néhány tucatot. Az sem igaz, hogy csak pár száz darabot rendeltek bizományba, hiszen 4000 darab könyvet terjesztettek a boltokba, és másfél hónap alatt ennek negyven százalékát vásárolták meg, ami jó eredménynek számít, főleg, hogy egy könyv kifutási ideje egy-két év. Igenis szeretik az emberek a kötetet, és elismerésüket fejezik ki, hogy ilyen tapintatosan írtam múltbéli szerelmeimről – értetlenkedett A királynő meztelen című könyv szerzője.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek