Sport

Nagy Laci itthonról szólt be Mocsainak

Jánosy Károly

2014. január 22. szerda 08:15

Újabb szikrát kapott a Nagy László, Mocsai Lajos konfliktus. A sérülése miatt itthon maradt kézilabdázó a közösségi oldalon bírálta a kapitányt a Dánia elleni zakó után. A szakember nem vette fel a kesztyűt.

Aligha lehetne kibicnek nevezni Nagy Lászlót. Márpedig a sérülés után lábadozó klasszis a Twitteren írt megjegyzése („Nem értem, hogy Ancsin Gábor miért nem volt a pályán 20 percig a második félidőben”) alapján valami ilyesmire hajaz.

Kiderült, a Szeged jobbátlövője kisebb sérülést szenvedett, nem tudta folytatni a meccset, de a hírek szerint nem súlyos a problémája. A kritikával kapcsolatban megkerestük a szövetségi kapitányt.

– Nagy Lászlónak felesleges kommentálnia a döntéseinket, hiszen otthon van, így nincs birtokában az itteni információknak – felelte Mocsai. – Ancsin Gábor maga kérte, hogy kicsit pihentessem, majd megsérült.

Nagyot nem tudtuk elérni, de könnyen elképzelhető, így akart visszavágni Mocsainak, aki a torna előtt azért bírálta, mert a novemberi sérülése után – az orvosi tanács ellenére – többször is kipróbálta magát a Veszprém számára tét nélküli meccseken. Ha akkor pihen, talán utazhatott volna Dániába. Egy szó mint száz: érezhető a feszültség a mester és a klasszis átlövő között, aki az Eb előtt a fiatalítást szorgalmazta.

Mindenesetre pikáns ízt kölcsönöz az ügynek, hogy a kapitány fia, Tamás éppen Nagy csapattársa lesz a Veszprémben…

Erősen bírálják a hozzászólók

Összegyűjtöttünk néhány internetes reakciót Nagy László kritikai megjegyzése kapcsán.

fregoli: Olyan súlyos a sérülése, hogy már az edzőségre gondol?

érthetetlen: Tisztelt Nagy úr, ha akart volna, akkor most ott lehetett volna egy esetleges győztes csapatban, csak magán múlott!

Pajaaa: A válogatott legjobb átlövőjét ennyi ideig jegelni, csak azért hogy a fia pályán lehessen?

dattila54: Nagy László ne tegyen megjegyzést !! Gerinctelen dolog amit csinált!!!!

Random: Mocsai Tomi frissen műtött térddel vállalta az Eb-t, most kéne rehabon lennie. Laci sérülése sztem el lett túlozva, mert nem volt kedve az Eb-hez.

További cikkek

Egészség

Komoly változás, szívátültetése után megszólalt Fazekas Róbert

Küzdelem

Csollány Szilveszter ötven napja van kómában, Zacher Gábor szerint van remény

Ez is érdekelhet