Sport

Vettel Svájcban pihent, csak a vb után bulizik

Sz. S.

Létrehozva: 2013.11.02.

Sokan azt állították, a korábbi szóváltás után Kimi Räikkönen el sem utazik Abu-Dzabiba. Nos, a finn az F1 pénteki szabadedzése előtt egy órával befutott a Yas Marina pályára. Vettelnek két nap jutott.

Felfűtött vita zajlott le az Indiai GP-n, amikor Räikkönen az istállótársa, Romain Grosjean előtt lezárta az előzés útvonalát. Erre fel a Lotus-mérnök Alan Permane a csapatrádión durván elküldte a finnt, Kimi pedig alpári módon válaszolt.

Később a Lotus megkövette a Jégembert, aki az új idényt a Ferrariban kezdi. Ám tegnap fenyegetett annak veszélye, hogy dühében kihagyja az idei tizenhetedik F1-es futamot. Végül mellőzte a sztrájkot, mert ez esetben fennállt volna a szerződésszegés veszélye.

Kiminél gondtalanabbnak tűnt Sebastian Vettel, ugyanis a Red Bull németje immár négyszeres világbajnokként ült autóba. India után két napot pihent barátnőjével Svájcban, a vb-bulit november 24-én Brazíliára, az utolsó futam utánra tervezi.

Újdelhiben csak bemelegített, amikor leküldött pár Jäger-bombát szállójuk bárjában. Hogy mi ez? Jägermeister Red Bull energiaitalba öntve. 

Az Abu-dzabi Nagydíj programja az M1-en

Szombat: időmérő edzés: 14.00

Vasárnap: futam: 14.00

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek