Sport

Nem csak Szepesi Niki vallott Kicsi bácsira

Győrik L. Ferenc

2013. november 26. kedd 07:35

Órákon át faggatták a zsaruk Bacsa Istvánt, azaz Kicsi bácsit abban a szemérem elleni erőszak miatt indult eljárásban, amelyet az egykori úszó, Szepesi Niki könyve robbantott ki.

Július elején a Bors elsőként számolt be arról, hogy a rendőrség szemérem elleni erőszak miatt indított el­járást abban az ügyben, amelyet a volt válogatott úszó, Szepesi Nikolett könyve alapján, az úszószövetség „jelzésére” indíthatott a nyomozóhatóság.

A botránykötetben ugyanis az úszónő arról is írt: tizenkét éves korában a Bp. Spartacus egyik stábtagja szexuálisan zaklatta őt. A személyleírása alapján a klub egykori masszőre, Bacsa István, vagy ahogyan mindenki ismeri, Kicsi bácsi ismert magára. Tegnap reggelre meg is kapta az idézést a Teve utcai rendőrpalotába.

– Két órán keresztül faggattak egészen onnan, hogyan és mikor kezdtem el a szakmát. Most végre elmondhattam az én verziómat is – mondta a Borsnak Kicsi bácsi. – Ami azonban megdöbbentett, Szepesin és az unokahúgomon, Edinán kívül még egy meg nem nevezett, ismeretlen nő vallott ellenem a nyomozás során.

Ő szintén azt mondta, hogy csókolgattam a mellét, meg szopkodtam. Mindenesetre furcsa, hogy a rokonom, Edina a korábbiakkal ellentétben a rendőröknek már azt mondta: amikor ez történt, kétrészes fürdőruhában volt, nem pedig fehérneműben. Mindegy is. Nem értem, miért csinálták ezt az egész cirkuszt?! Hatvankét év munkáját így teszik tönkre – panaszkodott Kicsi bácsi, aki a kihallgatás során kizárólag szeretett feleségéért aggódott.

– Nem hagyhatom egyedül otthon, súlyos beteg. Most is más figyel rá. Számomra már csak ő a fontos ebben az életben – mondta Bacsa.

– Ügyfelemet tanúként hallgatta ki a nyomozó hatóság, így én, mint jogi képviselője nem lehettem jelen – mondta a Borsnak dr. Horváth B. Gábor ügyvéd. – Ügyfelem továbbra is állítja, nem követett el bűncselekményt – tette hozzá.

Hiába azonban a terhelő vallomások, a rendőrség feltehetően lezárja majd Kicsi bácsi „szexügyét”. Ugyanis, mint ahogyan arról lapunk korábban beszámolt, ha meg is történtek a lányok által elmondott esetek, már senki nem büntethető értük.

– A szemérem elleni bűncselekményért alapesetben kettőtől nyolc évig terjedő börtönbüntetés szabható ki, az elévülés ennek felső határa, azaz nyolc év. Minősített esetben öttől tíz évig terjedő büntetés járhat érte, amennyiben a sértett nem töltötte be a tizenkettedik évét. Mindkét eset­ben el­évült már az cselekmény, azaz büntetésre nem lehet számítani – mondta a Borsnak dr. Bacsek György ügyvéd.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

A jobbikos erőszak áldozata Jakab Péterről: Hazug, gusztustalan, gátlástalan ember

vg.hu

Hamarosan jöhet a 800 forintos kenyér

hirtv.hu

Így búcsúztatta fia a New Yorkban felfoghatatlan brutalitással meggyilkolt magyar édesanyát

life.hu

Gyászol a magyar énekesnő: "Miután elment, a kórháztól megkaptuk azt a két zsáknyi dolgot, ami az övé volt."

mandiner.hu

Így büntetné az USA Magyarországot az olajembargó blokkolásáért

lakaskultura.hu

Kicsi és sötét a fürdőszoba? Fogadd meg a lakberendező tanácsait!

borsonline.hu

Addig erőszakolta nevelt lányát nap, mint nap, míg nagykorú nem lett

mindmegette.hu

HA ÍGY GRILLEZED A MARHAHÚST ÉS A ZÖLDSÉGEKET, TE LESZEL A KERTI SÜTÖGETÉS MESTERE! (x)

borsonline.hu

Részegnek gondolták barátai a magyar férfit – Sokkoló, amit a mentősök közöltek velük

borsonline.hu

Megfagyott a levegő a stúdióban: Hajdú Péter kamerák előtt olvasta fel, a túlvilágról kapott üzenetet

További cikkek

PÓLÓ

Kásás Tamás a forgatás miatt találkozott a bajnoktársaival

Gyász

Klubja jelentette be a gyászhírt: Elhunyt a Fradi 20 éves játékosa