Sport

Magyar futballistákat cikiz a Junkies

(smahulya)

Létrehozva: 2013.11.14.

A külsejükkel túl sokat foglalkozó focistákat cikizi legújabb, Frizura című klipjében a jövőre húszéves Junkies. A zenekar amúgy drukkol a magyar futballnak.

„Nekem mindegy, milyen a frizurám, csak az számít igazán, hogy ne zavarjon, bedobásban, szerelésben, ne zavarjon, felrúgásban, elesésben” – énekli a Junkies új klipjében, amelyet a Duna SK pályáján forgattak.

A zenekar ellenfelét a barátaik alakították, mint például a lányok által közkedvelt zenész, Fehér Balázs, vagy a színész Dányi Krisztián. Az idén Fonogram-díjjal jutalmazott együttes énekese, Szekeres András nem titkolja, ezúttal a magyar foci elé akartak görbe tükröt állítani, tekintve, hogy néhányan többet foglalkoznak a külsejükkel, mint a labdával.

– Mindig mindenkit megtámadunk, most épp a focisták voltak a soron. Csupán egy jó poénnak szántuk az egészet, reméljük, senki nem veszi túl komolyan. A szöveg egyébként jóval a gyalázatos 8-1-es holland vereség előtt született. Természetesen én is szívesen szurkolnék egy jó csapatnak, néha pánikba is esem, hogy az én életemben már nem lesz sikeres válogatottunk, pedig nagy szüksége lenne rá az országnak – mondta a frontember.

A klipben a félidőben különböző szépészeti beavatkozásokon esik át az együttes, amelynek énekese gyakran sportol, és ha igazán jó meccs van, arra ki is megy.

– A Loki Bajnokok Ligája-menetelésekor is kijártunk a haverokkal, de egy jó BL-meccsért amúgy is nagyon tudok lelkesedni. A két manchesteri csapat, ugye, nem különösebben szívleli egymást, én érdekes módon korábban a Unitednak szurkoltam, ma már inkább a Citynek, de a Realt is kedvelem. Elég hiperaktív gyerek voltam, a mai napig szeretek játszani, nem mellesleg egészséges is a mozgás. Mostanában heti háromszor járok futni, szóval aktív része az életemnek a sport – mesélte Szekeres, aki zenekarával több nagyvárosban fellép a közeljövőben, Budapesten de­cember 13-án, a Barba Negra klubban játszanak majd.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek