Sport

Kubica már kétszer fejre állt a héten

cs

Létrehozva: 2013.11.16.

Robert Kubicára rájár a rúd a Wales-ralin, a pénteki borulás után alig kalapálták helyre az autóját, tegnap még nagyobbat bukott a lengyel pilóta. Csodával határos módon sérülés nélkül megúszta.

Miután megnyerte kategóriáját, a szezon végére a „nagyokhoz”, a rali-vb mezőnyéhez csatlakozott Robert Kubica, ám nem alakul valami szerencsésen walesi versenye. Az F1-es karrierjét is egy ralibaleset miatt elbukó lengyel pilóta két nap két fejre állást produkált. Még szerencse, hogy új navigátorával – a régi, Maciek Baran egyszerűen nem akarta mellette folytatni az autóversenyzést... – sérülés nélkül megúszták a bukásokat.

Kubica elismerte, az ő hibája volt, hogy lecsúsztak az útról, megcáfolva ezzel azt a feltételezést, miszerint az új segítő, Michele Ferrara vezette tévútra. A pilóta azt azért elismerte, lényegesen nehezebb számára, hogy az itinert már lengyel helyett olaszul hallja.

Egy biztos, Kubica csúnyán megtörte a Citroënt, így kér­déses, hogy a szerelők versenyképes állapotba tudják-e hozni a mai folytatásra. De még ha sikerül is, óriási időbüntetéssel kell számolnia a párosnak. 

Jobbulást, Kimi!

Miközben a Lotus csapat autója oldalán illedelmesen mielőbbi felépülést kíván a hátműtéten átesett – s a csapatot a rivális Ferrari kedvéért idény végén elhagyó – Kimi Räikkönennek, a vicces rajzairól ismert Grand Prix Toons olyan képet tett közzé ugyanezzel a jókívánsággal, amelyen a versenyzőtársak láncfűrésszel, bárddal, késekkel és fogókkal állnak a műtőasztalon fekvő beteg fölött. Vajon melyik „üzenet” áll közelebb az igazsághoz?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek