Sport

Kicsi bácsi: Turi ellenem vallott a rendőrségen

GYLF

2013. november 27. szerda 08:15

A nyilvánosság előtt még kiállt a molesztálással vádolt gyúró, Bacsa István, azaz Kicsi bácsi mellett Turi György mesteredző, ám a masszőr szerint a rendőrségen már mást vallott a történtekről.

Hatalmas vihart kavart a Bors tegnapi írása: Bacsa Istvánt, alias Kicsi bácsit kihallgatták a rendőrök abban a szemérem elleni erőszak miatt indult eljárásban, amelyet Szepesi Niki Én, a szexmániás című könyve robbantott ki. Az úszónő azt állította, hogy a Bp. Spartacus egyik dolgozója szexuálisan molesztálta őket. Kicsi bácsi magára ismert a leírásból.

A hétfői kihallgatás során a szakmában hatvankét évet lehúzó masszőr azonban újabb hatalmas pofont kapott. Míg a könyvben csak Cárként aposztrofált és szintén magára ismerő edző, Turi György korábban Kicsi bácsi pártjára állt, a rendőrségen már másképp emlékezett – legalábbis Bacsa István szerint.

– Még Turi Gyuri is ellenem beszélt – panaszkodott feldúltan az uszodák világában csak Kicsi bácsiként ismert nyugdíjas gyúró. – Komolyan mondom, nem térek magamhoz. Nekem azt mondták, hogy a kihallgatása során már úgy mesélte, tudott azokról a dolgokról, amelyek egykor megtörténtek az uszodában.

– Korábban meg nyilvánosan kérte ki magának, hogy bármiféle molesztálásról tudomása lett volna, sőt azt mondta, azonnal ki is rúgott volna, ha bármi ilyesmi kiderül. De neki senki nem szólt, sem a szülők, sem a kislányok. Hát akkor most, hogy van ez, kérem?

Az újságírás alapvető szabályait szem előtt tartva természetesen szembesíteni akartuk Kicsi bácsi vádjaival Turi György mesteredzőt. Kérdésünket azonban hiába tettük fel többször is, csak annyit mondott: ebben a témában nem kíván nyilatkozni.

Bacsa István ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor szerint ügyfele ártatlan. – Feltehetően a rendőrségi nyomozás azt hivatott tisztázni, hogy az elévülési időn belül is megvalósulhatott-e bűncselekmény – mondta a Borsnak ezzel kapcsolatban dr. Berényi András ügyvéd. 

További cikkek

Gyász

Most közölték: feladta a harcot a Fradi-legenda

Úszás

Megtörtént Hosszú Katinka nagy bejelentése

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Mécsesek, kerítésre akasztott plüssmackó: szívszorító tragédia történt az újpesti iskolában

life.hu

Kiderült, ez vetett véget Stana Alexandra és Köcse György házasságának

magyarnemzet.hu

Több külföldi vevőnek is próbálták eladni a Városházát

szon.hu

Cicaharc az Exatlonban - Megérkezett Dominikára Pap Dorci legnagyobb riválisa

origo.hu

Élve temették el ezeket az ókori kínai harcosokat

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: az EHF elutasította a németek halasztási kérelmét

origo.hu

Fontos hír érkezett a horvátországi autópályákról, ez érintheti a magyar pénztárcákat

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: értékelés – szomorú, hogy kiestünk, de megérdemeltük

life.hu

Meghökkentő fotók: G.w.M. felesége néhány évvel ezelőtt Kulcsár Edina óriási rajongója volt

life.hu

Ezt az élelmiszert semmiképpen ne fogyaszd a koronavírus-járvány ideje alatt

origo.hu

Már Magyarországon is rendelhető az új Opel Astra, az árától hanyatt fog esni