Sport

A fehérváriak hagyományt teremtenének a Műjégen

S. Á.

Létrehozva: 2013.11.04.

Ünnepi hangulat, remek hokimérkőzések és festői környezet vár azokra, akik decemberben kilátogatnak a városligeti Winter Classicra.

Az osztrák liga csapatai közül már csak a Fehérvár és a cseh Znojmo nem rendezett ilyen eseményt, így, ahogy Ocskay Gábor, a Volán szakosztály-igazgatója fogalmazott, végre ezen a téren is elvesztjük a szüzességünket.

– Évek óta tervezzük már, nagyon nem is gondolkodtunk más helyszínben, mint a Műjégpálya. A Vajdahunyad vára, a Hősök tere, az egész környezet csodálatos. Személy szerint engem is kellemes emlékek fűznek a helyszínhez, hogy mást ne mondjak, itt kezdtem el elsajátítani a jégkorong alapjait – mesélte Ocskay.

A december 13. és 15. közti eseményen számos program várja a nézőket, a csúcspont pedig egyértelműen a Fehérvár két EBEL-meccse és a Dunaújváros–Miskolc hazai rangadó lesz. Az esemény rangját jelzi, hogy a sajtótájékoztató után két nappal már több mint húsz külföldi sajtómegjelenés volt róla. A szervezők célja természetesen az, hogy akárcsak Amerikában, itt is hagyományt teremtsenek.

– A puding próbája az evés, de ha jól sikerül, úgysem lehet megállítani. Biztos vagyok benne, hogy mindhárom napon telt ház lesz – tette hozzá a fehérvári sportvezető.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek