Sport

Óvoda: Ronaldo drágább ruhákba megy edzeni, mint Bale

Bors

Létrehozva: 2013.09.14.

Hatmillió fonttal, vagyis kétmilliárd forinttal drágábban vette meg a Real Madrid Gareth Bale-t, mint Cristiano Ronaldót, de a portugál egyelőre nagyobb kaliber: a pályán és azon kívül is.

Ronaldóért pár éve 80 millió fontot (26 milliárd Ft) fizetett ki a spanyol futballcsapat, Bale-ért most 86 millió fontot (30 milliárd Ft) adott. Ronaldo már visszahozta a pénzét, Bale árát azonban rengetegen sokallják, mondván: nem olyan jó focista, nem is akkora sztár, és különben is, amikor Spanyolország az összeomlás szélén áll, gátlástalanság ennyi pénzt adni egy sportolóért.

Elvek ide, vagy oda, a foci immár a pénzről szól, ahogy a focisták élete is. A két klasszis találkozóján nem csak két labdarúgó futott össze, de két trendi fiatal is, összevetettük, melyikük öltözéke mennyire divatos és mennyit kóstál.

Gareth Bale:

Dolce & Gabbana póló: 42 ezer forint
Louis Vuitton neszesszer: 150 ezer forint
Dolce & Gabbana farmer: 125 ezer forint
Ismeretlen kardigán: ? forint

Bale pólója lazább, mint Ronaldo inge, ám vélhetően olcsóbb is. A walesi nadrágja viszont drágább, színválasztása pedig jól megy a szürke kardigánjához. Igaz, a madridi melegben ez utóbbi egyelőre túlzásnak tűnik.

A kis tisztasági csomag az ő kezéből sem hiányozhat, ami nagyon trendi mostanság a futballisták körében. Bale ebből a legdrágább márkát választotta, ettől azonban még piperkőcebb a kinézete, ebben a tekintetben túltesz Ronaldón.

Cristiano Ronaldo

Chrome Heart Sunglasses: 195 ezer forint
Gucci neszesszer: 93 ezer forint
Dolce & Gabbana öv: 158 ezer forint
Jacob and Co óra: 3,7 millió forint
DSquared farmer: 115 ezer forint
Ismeretlen ing: ? forint

Ronaldo nagyon odafigyel a kiegészítőkre. Imádja például a napszemüvegeket, ez még egy olcsóbb darab a gyűjteményéből. Az órákat is kedveli, ennek a márkának pedig ő a reklámembere. Nem is beszélve a méregdrága bőrövről. Neszesszert viszont olcsóbbat választott Bale-nél, aminek tartalma: tusfürdő, borotvahab, after shave.

Az inge márkáját nem tudni, de tény, ezt is a legdivatosabban viseli, ujját felhajtva, a fazona feszes, a színe hófehér, de farmerje kékje is a legújabb divat szerinti.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek