Sport

Durva: börtönben ül Gareth Bale apósa

Bors

Létrehozva: 2013.09.06.

Gareth Bale-ről azon kívül, hogy a világ legdrágább focistája lett és imádja a családját, azt is érdemes tudni, hogy kedvese apja az Egyesült Államok egyik börtönének vendégszeretetét élvezi.

A 24 éves Gareth Bale rekordigazolása sokakat meglepett, pedig aki kicsit is figyeli a futballt, tudja, hogy tényleg óriási kincset vásárolt a Real Madrid. A walesi játékos azért nem olyan népszerű, mint Cristiano Ronaldo, mert nem olyan jóképű, szeret háttérben maradni, volt klubja, a Tottenham nem az a tipikus sztárcsapat, ráadásul hazája válogatottjával nem ért el világsikereket.

Bale-ről tudni kell, hogy sikerei mögött kiegyensúlyozott magánélete áll. Kedvese, Emma Rhys-Jones és maga a focista is utálja a celebvilágot, nem járnak partikra, inkább otthon isznak meg egy finom pohár bort esténként.

Életük 2012-ben változott meg, amikor megszületett kislányuk, Alba Violet. Kapcsolatuk még az általános iskolában kezdődött, amikor Gareth tizennégy, Emma pedig tizenhárom éves volt.

– A pénz és a hírnév nem változtatta meg Emmát – mesélte egyik szomszédjuk, Theresa Thomas a Daily Mailnek. – Mindig is aranyos, barátsá­-gos lány volt, ez a jövőben is így lesz.

Emmát még az sem zökkentette ki, hogy édesapját tavaly elkapta a spanyol rendőrség, ugyanis kiderült, a 2000-es évek közepén egy telemarketinges cég vezetőjeként hárommillió dollárnyi, vagyis csaknem 700 millió forintnyi pénzt csalt ki gyanútlan ügyfelektől. Elfogása után kiadták Amerikának, egy New York-i börtönben várja a tárgyalást, akár harminc évet is kaphat.

Bale-ék nem kommentálták a hírt, Emma és négy testvére mindenben kiáll édesanyja, Suzanne mellett, akit az ura 2005-ben hagyott el. A focista a legnehezebb időkben is segítette kedvesét, hozzáállásáról mindent elmondanak volt edzője, Harry Redknapp szavai:

– Egyszer adtam neki négy nap pihenőt, hogy utazzon külföldre, erre mit csinált? Hazament az anyukájához.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek