Sport

Durva: börtönben ül Gareth Bale apósa

Bors

2013. szeptember 6. péntek 13:15

Gareth Bale-ről azon kívül, hogy a világ legdrágább focistája lett és imádja a családját, azt is érdemes tudni, hogy kedvese apja az Egyesült Államok egyik börtönének vendégszeretetét élvezi.

A 24 éves Gareth Bale rekordigazolása sokakat meglepett, pedig aki kicsit is figyeli a futballt, tudja, hogy tényleg óriási kincset vásárolt a Real Madrid. A walesi játékos azért nem olyan népszerű, mint Cristiano Ronaldo, mert nem olyan jóképű, szeret háttérben maradni, volt klubja, a Tottenham nem az a tipikus sztárcsapat, ráadásul hazája válogatottjával nem ért el világsikereket.

Bale-ről tudni kell, hogy sikerei mögött kiegyensúlyozott magánélete áll. Kedvese, Emma Rhys-Jones és maga a focista is utálja a celebvilágot, nem járnak partikra, inkább otthon isznak meg egy finom pohár bort esténként.

Életük 2012-ben változott meg, amikor megszületett kislányuk, Alba Violet. Kapcsolatuk még az általános iskolában kezdődött, amikor Gareth tizennégy, Emma pedig tizenhárom éves volt.

– A pénz és a hírnév nem változtatta meg Emmát – mesélte egyik szomszédjuk, Theresa Thomas a Daily Mailnek. – Mindig is aranyos, barátsá­-gos lány volt, ez a jövőben is így lesz.

Emmát még az sem zökkentette ki, hogy édesapját tavaly elkapta a spanyol rendőrség, ugyanis kiderült, a 2000-es évek közepén egy telemarketinges cég vezetőjeként hárommillió dollárnyi, vagyis csaknem 700 millió forintnyi pénzt csalt ki gyanútlan ügyfelektől. Elfogása után kiadták Amerikának, egy New York-i börtönben várja a tárgyalást, akár harminc évet is kaphat.

Bale-ék nem kommentálták a hírt, Emma és négy testvére mindenben kiáll édesanyja, Suzanne mellett, akit az ura 2005-ben hagyott el. A focista a legnehezebb időkben is segítette kedvesét, hozzáállásáról mindent elmondanak volt edzője, Harry Redknapp szavai:

– Egyszer adtam neki négy nap pihenőt, hogy utazzon külföldre, erre mit csinált? Hazament az anyukájához.
 

További cikkek

Egészség

Komoly változás, szívátültetése után megszólalt Fazekas Róbert

Küzdelem

Csollány Szilveszter ötven napja van kómában, Zacher Gábor szerint van remény

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 23.: Aki hozzád tartozik, úgyis visszajön…

metropol.hu

Lehull a lepel, erőszakos is tud lenni II. Erzsébet királynő

origo.hu

Vasbottal akarták belőlem kiverni, hogy magyarul beszéljek

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor öttömösi disznóvágása letarolta a közösségi médiát

teol.hu

Mit tegyünk, hogy ne fagyjon be kedvenceink ivóvize?

vg.hu

Az ózonterápia is sikeres lehet a koronavírus kezelésében

boon.hu

Miskolci Tündérkert: bizonytalan, hogyan tovább

origo.hu

Itt a kézilabda Európa-bajnokság eddigi messze legnagyobb meglepetése

origo.hu

Becsüljük meg, mert ilyen vad kisautó aligha lesz többet