Sport

Détári mindenkit hülyének nézett

s

2013. szeptember 24. kedd 21:15

Senki sem tudja, miért nem ment el saját ­ön­élet­rajzi könyve bemutatójára Détári Lajos. A hallgatóságnál csak a szerző, a barát és a rokonok feszengtek jobban. Vajon mi történt Dömével?

Kezdetben rendhagyó reklámfogásnak tűnt, hogy a főhős, a korábbi klasszis labdarúgó nem jött el a fővárosi luxusszállodában tartott ­saj­tó­ese­ményre. Aztán szép lassan kiderült, Détári nem fog előlépni a paraván mögül, hogy elmondhassa, mit jelent a számára Az utolsó magyar világsztár című kiadvány.

Az enyhén szólva is ellentmondásos megítélésű Döme ugyanis kihagyta a könyvbemutatót, arról legfeljebb csak sejtéseink lehetnek, hogy miért.
– Nála ez hétköznapi húzás – magyarázta Détári barátja, az egykori öttusázó Buzgó József, a Nemzeti Sport főszerkesztője. – Alighanem ezzel akart üzenni, nagyon fáj neki, hogy nincs csapata.

Mint ismert, az egykori világválogatott középpályást tavaly nyáron küldte el a Ferencváros, ám azt elképzelni sem tudjuk, mi köze lehet a kispad nélküliségnek ahhoz, hogy Döme – hülyének nézve mindenkit, aki megjelent a bemutatón – bojkottálta az eseményt.

– Miatta jöttem fel Balatonról, erre tessék, nincs itt – rázta a fejét Komora Imre korábbi legendás futballedző, Détári Lajos apósa. – Fogalmam sincs, mi történhetett, a kiszámíthatatlanság a klasszisok sajátja.

Nem tudta mire vélni a távolmaradást a támadó exfelesége, illetve lányuk, Zsanett sem, ám aggodalom egyikük arcán sem volt felfedezhető. Nem úgy a könyvkiadót képviselő fôszerkesztôén.

– Szó sincs reklámfogásról – tette hozzá Kemény Kristóf. – Egyszerűen nem értem a dolgot. Úgy terveztük, hogy az esemény előtt még átbeszéljük a tennivalókat, azóta egyikünk sem tudja elérni Dömét.

További cikkek

Botrány

Óriási fordulat: Nem Szilágyi Gerda írta a botrányos sorokat

Búcsú

Döntöttek, ide temetik Csollány Szilvesztert

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezek most Magyarország legolcsóbb új autói, ki nem találná, melyik márka áll az élen

borsonline.hu

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

life.hu

Csalódás a családnak Damu Roland temetése: semmi sem alakul a terv szerint!

magyarnemzet.hu

Gyárfás Tamás csattanós választ adott a vádmódosításra

szon.hu

Micsoda fotó esett be Dominikából! Elalélt mindenki Pap Dorci popsijától!

origo.hu

Gombócérés a torokban: az izmok ellazítása is segíthet

origo.hu

Átfogó tervet jelentett be a világ egyik legfontosabb növényénél a Nestlé

borsonline.hu

Most adták ki a meteorológusok: borzalmas, ami az ország felé tart

origo.hu

A rendőrök orra előtt fogyott ki a benzin, ami ezután jött, arra senki sem volt felkészülve