Sport

Babát tervez Délczeg és Niko

turcsik

Létrehozva: 2013.08.01.

Megtalálta a boldogságot az ÖsszeEsküvők valóságshow-ból ismert Niko mellett ­Dél­czeg Gergely, a Honvéd csatára. Bő fél éve alkotnak egy párt, de már a ­családalapí­táson gondolkodnak.

Habár a Honvéd NB III-as tartalékcsapatához irányított Délczeg pillanatnyilag új klubot keres magának, a ­ma­gán­élete rendben van, harmonikus kapcsolatban él ugyanis Halmágyi Nikolettával, vagy ahogy a tévénézők ismerik, Nikóval.

A 23 éves lány a TV2 ÖsszeEsküvők című valóságshow-jában vált ­ismertté, ahol a döntőig jutott. A vagány lány bevállalós viselkedésével sok rajongót szerzett magának. Gergő is a műsorban figyelt fel rá.

– Akkoriban inkább a Való­Világot követtem, de olykor átkapcsoltam a konkurens műsorra is, amiben Niko első látásra megtetszett, szimpatikus volt – árulta el egy fórumozónak az egyik közösségi oldalon a csatár.

– Később egy közös ismerősünk révén a Facebookon ismerkedtünk meg, elcsaltam magammal moziba és vacsorázni. Ezt többször megismételtük, együtt is aludtunk, de tavaly szenteste fűztük szorosabbra a kapcsolatunkat. A bő fél év alatt volt egy rövidebb mosolyszünet, de most nagyon jól érezzük együtt magunkat, Nikóban megtaláltam azt a pluszt, amit a korábbi barátnőimben nem. Családalapításon, közös babán gondolkodunk.

A lány megkeresésünkre elmondta, nem bánta meg, hogy szerepelt a műsorban, de semmit sem profitált belőle. Jelenleg felszolgálóként dolgozik egy étteremben, ám a babaprojekt előtt mindenképpen szeretne egy kevésbé megpróbáltató munkát találni.

– Szeretem Gergőt, nagyon házias, nem egy elkényelmesedett focista. Amikor az időm engedi, kijárok a meccsekre is szurkolni neki – mesélte Niko. – Büszke vagyok rá, nem bírom elviselni, amikor a szurkolók bántják. Ha esetleg vidéki vagy külföldi csapatot talál magának, természetesen követni fogom.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek