Sport

150 milliárd forintnyi futballzseni jön Győrbe

S. T. R.

Létrehozva: 2013.08.11.

A legjobbjaival jön a Bayern München a mai gálameccsre. A német keret összértéke 150 milliárd forint, a futballsztárokat mégsem félti senki Győrben. Igaz, testközelbe csak kevesen kerülhetnek velük.

Az ETO labdarúgói mellett ötven gyerek – ifjú futballpalánták és a gálameccset tető alá hozó autógyár munkatársainak csemetéi – találkozhat egészen közelről a BL-címvédő bajor szupercsapat játékosaival.

Noha az immár a spanyol edző, Josep Guardiola irányította Bayern összértéke szinte felfoghatatlan összeg, 501,6 millió euró, vagyis 150,5 milliárd forint, a vendéglátó egy cseppet sem aggódik a biztonság miatt.

– Természetesen nem állítunk biztonsági embereket a sztárok mellé, s miután a rendőrség sem minősítette kiemelt biztonsági kockázatú eseménynek a gálameccset, jóval kisebb lesz a felhajtás, mint nemrég a Maccabi Tel-Aviv érkezésekor volt – árulta el a Borsnak Klement Tibor, az ETO ügyvezetője.

A győriek örömmel nyugtázták, hogy a péntek esti bajnoki rajton a Bayern úgy verte 3-1-re a Mönchengladbachot, hogy senki sem sérült meg, így Guardiola a legjobbjaival érkezik Győrbe.

Minden bizonnyal pályára lép a keret legértékesebb focistája, a 45 millió euróra, mintegy 13,5 milliárd forintra taksált német Thomas Müller, s nagyon úgy tűnik, hogy az ETO-parkban mutatkozik be új klubjában az ugyanennyit érő, korábban sérüléssel bajlódó Mario Götze. Nem olcsójános a 42 milliós eurós Franck Ribéry és a 40 millió eurót érô Bastian Schweinsteiger sem.

A bajorok egyébiránt villámlátogatást tesznek hazánkban, másfél-két órával a meccs előtt szállnak le Péren, kora este pedig már utaznak is haza.

Arról legfeljebb sejtéseink lehetnek, hogy aztán közben mire mennek a Győrrel…

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek