Sport

Szepesi a volt úszótársa miatt hagyta abba?

2013. június 5. szerda 09:15

Szepesi Nikolett könyvében volt klubtársát is számon kéri, aki megásta karrierjének sírját. Az illetőről ennél is durvább dolgokat állít a volt úszónő...

Szepesi Niki Én, a szexmániás című könyvében nemcsak szerelmi partnereiről rántja le a leplet, de az úszó­sport ikonjairól is. Az írás egyik kulcsmondata, amikor így fogalmaz: „Cica megérdemli, hogy most jól oda­ba...ak neki.”

Hogy kicsoda Cica? Niki ­egy­értelműen fogalmaz a volt úszóval kapcsolatban. Tudni lehet róla, hogy egy klubban versenyeztek, később vezető lett. Szepesi leírja: Cica tehet arról, hogy ő nem indulhatott a londoni olimpián, hiszen a vezető dolga lett volna a nemzetközi szövetségnél bejelenteni az úszónő visszatérési szándékát.

Mivel ezt elmulasztotta, Szepesi rajtengedély nélkül indult a rövid pályás Eb-n, amiért egyéves eltiltást kapott. Az olimpián viszont senki sem vehetett részt, aki abban az évben fél évnél tovább el volt tiltva. Nikit klubjából is kirúgták, ezzel véget ért a karrierje.

A balhét Szepesi vitte el, a vezető csak annyit mondott: „Egy szeletet magamra vállalok abból a pizzából, amely Szepesi Niki kálváriáját okozta.”
Ám Niki itt nem áll meg, Cicát nemcsak vezetőként kéri számon, de magánemberként is.

„Cica, akinek felesége, gyermeke van, egy úszóbulin egy sörözőben eltűnt a barátnőmmel… Cica ült egy széken, álló farokkal, és az én barátosném pedig mintha Overdose nyergében ülne, ott lovagolt rajta…”

Szepesi kiemelte, hogy a vezető felesége mindig áhítatos szeretettel beszélt uráról, mi több, folyton hangsúlyozta, hogy az ő férje nem olyan, mint a többi férfi. Niki nem tett rá utalást, hogy valaha ­ki­de­rült-e Cica félrelépése. Ha ez idáig nem, hát most biztos…

Güttler kapott figyelmeztetést

Idézet a Nemzeti Sport akkori számából: „A MÚSZ-ban Güttler Károly szakfelügyelő a felelőse a doppingellenes ügyeknek, az ő figyelmetlensége is közrejátszott a körülmények szerencsétlen alakulásában. A szövetség elnöke szavazásra bocsátotta azt a kérdést, hogy Güttlert a szóbeli elmarasztaláson kívül másképp is büntessék, ezt az elnökség elvetette.”

Güttler nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

További cikkek

Botrány

Óriási fordulat: Nem Szilágyi Gerda írta a botrányos sorokat

Búcsú

Döntöttek, ide temetik Csollány Szilvesztert

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Ehhez a három jegyhez visszatér az exe 2022-ben

origo.hu

A legrosszabb helyen próbált besorolni egy furgonos az M1-esen, mentőhelikopter vitte el - videó

mandiner.hu

Fekete dzsihád – Terjed az iszlamizmus Afrika mélyén

boon.hu

Rendőri dicséretet kapott az emődi postás kisasszony

origo.hu

Jeges kanyont fedeztek fel az Antarktiszon

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 3 gól, két ziccervédés a legvégén – Palicka hőssé vált a döntőbe jutó svédeknél

origo.hu

Jelentős támogatást kap az egyik vezető magyar mezőgazdasági vállalat

nemzetisport.hu

Kerékpár: 95 százalék esélye volt, hogy lebénulok – Bernal

metropol.hu

Rusvai Miklós elárulta, hazánkban ekkor érhet véget a járvány

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: hosszabbítás után Norvégiáé az 5. hely és a biztos vb-indulás

origo.hu

Folytatódik az Itáliai utazás sorozat az Urániában