Sport

Meg akarják buktatni a játékosok Szentest?

(turcsik)

Létrehozva: 2013.04.18.

Hatalmas a feszültség az elvártnál gyengébben teljesítő Diósgyőr öltözőjében. A légiósok pikkelnek a magyar játékosokra, és néhányan Szentes Lázár edző stílusát sem tudják elviselni.

Sokadszor adott nyögvenyelős nyilatkozatot Szentes Lázár, a DVTK szakmai igazgatója, miután csapata a kieső helyen álló Siófok elleni bajnokin sima, 3-0-s vereséget szenvedett.

A szakember csak hebegett-habogott a SportTV kamerái előtt, majd a szokásos sajtótájékoztatón rövid értékelés után faképnél hagyta az újságírókat. Szentes agonizálása valahol érthető, hiszen a Balaton-parti együttes stadionjában megtalálták őt a diósgyőri szurkolók, akik a lefújás után kórusban kiabálták, megvárják a meccs után.

A drukkerek dühösek, mert a kifejezetten jó nevekből álló csapat csak a nyolcadik helyen szerénykedik, és szinte már semmi sansza sincs az európai kupaszereplés kiharcolására. Azt suttogják, a problémákat az okozza, hogy nagy a széthúzás a csapaton belül.

A légiósoknak szúrja a szemét, hogy miközben a magyar sztárocskák sokkal jobban keresnek náluk, a teljesítmény, az odaadás hiányzik belőlük. Szentes mostanában mégis őket helyezi előtérbe. Ráadásul a szakember kellemetlen stílusa sokakat irritál. Ezek után simán elképzelhető, a siófoki zakóval a focisták őt szerették volna megbuktatni.

Erre utalhat a klubtól közelmúltban távozott bolíviai játékos, Vicente Arze amigeleken.hu portálnak adott nyilatkozata is.

– Ő egy olyan ember, akinek nagyon nagy hatalma van a DVTK-nál, de soha nem nyert semmit – magyarázta a focista. – Hatalmas fizetése van, nagyobb, mint sok játékosnak. Itt az ideje, hogy távozzon, a Diósgyőrnek fiatal, más eszméket valló szakemberek kellenek.

Kerestük Szentest, de nem tudtuk elérni. Dudás Hunor, a DVTK ügyvezetője pedig ígérete ellenére nem hívott vissza minket.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek