Sport

David Beckham lelki fröccsökkel segíti társait

j

Létrehozva: 2013.04.02.

Egymást dicsérgette a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt Zlatan Ibrahimovic és David Beckham. Ettől azonban nem lett sokkal esélyesebb a katalánok ellen a Paris SG.

Alkalmi pszichológusnak csapott fel David Beckham. A Paris SG 37 éves angol futballistája napok óta azt szuggerálja csapattársaiba, hogy igenis verhető a Barcelona.

Különösen azóta döbbent rá terapeutaképességeire, mióta kiderült, hogy a PSG katari elnöke, Nasser al-Khelaifi újabb egy évvel meghosszabbítaná a szerződését, és ezzel csattanós választ adott Bixente Lizarazunak, aki szerint az angol leigazolása csupán marketingfogás volt.

– Nem vagyunk rosszabbak a Barcánál – jelentette ki Beckham. – Ezért győzködöm a társaimat: ne azzal foglalkozzanak, hogy a világ legerősebb csapata ellen játszunk, amelyet a világ legjobbja, Lionel Messi vezet. Mentálisan jók vagyunk, és van egy Zlatan Ibrahimovicunk, aki varázslatos dolgokra képes. Nehéz, de izgalmas csata lesz…

Ibrának egyébként különleges lesz ez a meccs, hiszen 2009–2010-ben még a katalánokat erősítette. Igaz, azóta szüntelenül szapulja őket. Szerinte egy olyan Barcával, mint amilyen a korábbi mester, Pep Guardiola rendelkezésére állt, mindenki nyert volna.

Beckhamet viszont tényleg elismeri. – Még mindig úgy játszik Beckham, mint 25 éves korában – áradozott csapattársáról.

A katalánok brazil védője, Dani Alvés aggódik Ibra miatt, mondván, nem örül neki, hogy ellenük játszik a fantasztikus képességű focista.

– Nagyon jó fej, mindig a legváratlanabb pillanatban viccel – idézte fel az együtt töltött évet Sergio Busquets, aki szerint pluszerőt ad a gárdának, hogy a hosszú ideig betegeskedő mester, Tito Villanova Párizsban tér vissza a kispadra.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek