Sport

Button Ladával oktatta Balázst

Jánosy Károly

Létrehozva: 2013.04.30.

Ladára hajt Jenson Button. A Forma–1-es McLaren-csapat pilótája Zsámbékon próbálhatta ki a több mint harmincéves szovjet autócsodát, és annyira megtetszett neki, hogy szeretne venni egyet.

Ha nem is fog Zsigulival versenyezni Jenson Button, az könnyen elképzelhető, hogy már eddig sem szerény gépkocsiparkja a szovjet ipar hajdani remekművével gazdagodik.

A Vodafone új szolgáltatáscsomagja bemutatójára érkezett McLaren-pilóta ugyanis a zsámbéki biztonságtechnikai pályán kipróbálta, és nyomban megszerette a korabeli magyar autósok álmát, az 1500-as Ladát.

Mi több, versenyzett is vele. Igaz, ezúttal „csak” a Class FM riportere, Sebestyén Balázs volt az ellenfél. Azaz a jó Balázs minden volt, csak ellenfél nem. Pedig a rajt előtti bemutatkozás alkalmával az F1-es pilóta megjegyezte: ha Balázs hasonló gyorsasággal vezet, mint ahogy a nyelve forog, akkor bizony nehéz dolga lesz.

Nem lett, mert mire a botcsinálta versenyző kettesbe kapcsolt volna, addigra a világbajnok már féltávnál járt, és hátramenetben is alaposan rávert alkalmi ellenfelére.

– A rossz gumiválasztás az oka mindennek – magyarázta Balázs. – Viccen kívül, mire megmozdult a kocsim, addigra már behozhatatlan előnyre tett szert.

– Meghódított a kocsi egyszerűsége, nincsenek villogó fények, a kormány elfordításába beleizzadtam, de a kézifék tökéletes – mondta a Borsnak Button, aki a célba érkezés után megpördítette a több mint harminc éves Ladát. – Ha eladó a kocsi, megveszem…

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek