Sport

Tovább mélyült Feczesin és Dukai kapcsolata

turcsik

Létrehozva: 2012.12.19.

Feczesin Róbert, az olasz másodosztályú Ascoli focistája remekül érzi magát a bőrében. A Borsnak elárulta, kapcsolata egyre szorosabb Dukai Regina modell-énekesnővel.

Egy debreceni kölcsönidényt leszámítva 2007 nyara óta Itáliában futballozik Feczesin Róbert, aki mára tökéletesen beszél olaszul, otthonosan mozog az országban, s egyre több barátja van. A csatár idén nyáron hagyta ott a Serie B-s Bresciát, s írt alá az ugyancsak másodosztályú Ascolihoz, ahol korábban már futballozott kölcsönben.

Elárulta, már megszokta és megszerette a családiasabb, tengerparton fekvő Ascoli városát. Ráadásul hétfő este hat nyeretlen bajnoki után a góljával sikerült a csapatának újra győznie, éppen a Brescia ellen (2-0).

– Jól kezdtük az idényt, majd egy kissé visszaestünk, de ez a győzelem új lendületet adhat – magyarázta a támadó. – Sűrű a mezőny, úgyhogy még nem tettünk le arról, hogy odaérjünk az osztályozós helyekre. Az Ascoliban jól érzem magam, a játék sem megy rosszul, már tíz-tizenkét gólpassznál, valamint négy találatnál járok. A következő fél év meghatározó lesz. Ha jól jön ki a lépés, elképzelhető, hogy erősebb klubhoz igazolhatok.

Ami a szerelmet illeti, Feczesin bevallotta, kapcsolata töretlen Dukai Regina modell-énekessel. – Három éve vagyunk együtt, nagyon szeretem Regit, a viszonyunk a közelmúltban még tovább mélyült – mesélte a csatár. – Érzelmileg mindent megkapok tőle, amire szükségem van, de egyelőre a házasságon még nem gondolkodunk. Boldog és elégedett vagyok. A légiósévek nem változtattak meg, ugyanaz a srác maradtam, aki annak idején elindult Dabasról. A barátaim is ugyanazok, mint korábban, annyi különbséggel, hogy most már életre szóló kapcsolatokat kötöttem Olaszországban is. 

Dukai Gergő csípi a csatárt

Dukai Regina testvére, a ValóVilág című televíziós műsorból megismert Gergő – aki ma már egy internetes rádiónál dolgozik műsorvezetőként – bevallotta, szimpatizál Robival.

– Egyáltalán nem folyok bele a húgom magánéletébe, de én boldognak látom őt – mondta a Borsnak. – Robi rendes fiúnak tűnik, ha nem az lenne, Regi nem járna vele már három éve.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek