Sport

Lőtávon belül van az MTK

S. T. R.

Létrehozva: 2012.12.01.

Nem olyan nagy meglepetés, hogy az évek óta szépen építkező Győr telel az NB I első helyén, az MTK „tapadása” viszont az. Mindössze hat pont az újonc hátránya.

Meglehet, Garami József, a honi liga legrutinosabb edzője s egyben legnagyobb stratégája csak altatja a mezőnyt, lépten-nyomon azt hangoztatva, hogy együttese erőn felül teljesít. Az MTK tegnap a Kecskemét ellen zárta az esztendő hivatalos részét, és a búcsú olyan volt, mint az idény: elsőrangú.

A javarészt ifjú titánokra építő MTK tudniillik egyedüliként tartja a lépést az éllovas Győrrel, s bizony a felek közti hatpontos különbség távolról sem tűnik szakadéknyinak. A fővárosiak az évad egyik felfedezettje, a ligaválogatottba is meghívott Csiki Norbert két találatával hagyták faképnél a Kecskemétet: az előbbi pompás helyzetfelismerés, az utóbbi távoli bomba eredménye.

Az MTK ezt követően sem vett vissza a tempóból, miközben a vendégcsapat nyomokban sem emlékeztetett arra a gárdára, amely az új tréner, Horváth Ferenc érkezésével – szeptember végén és októberben – zsinórban nyerte a meccseket.

Vass Patrik gólja már-már kiütést ígért, ám a szünet után elfogyott a budapesti muníció, mi több, a kongói Francis Litsingi kozmetikázott egy kissé az eredményen.
A lényeg azonban nem változott: a Garami-fiúk lőtávon belül maradtak, azaz a Győr nem számíthat könnyű tavaszra.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek