Sport

Kabát kíváncsiságból ment bele az orgiába

Bors

Létrehozva: 2012.12.17.

Önéletrajzi könyvében őszintén feltárta a titkait Kabát Péter, az Újpest focistája. Sorozatunk harmadik részéből kiderül, a honvédosok között az ágyban is erős volt a csapategység.

Kabát Péter olyan „nehézfiúkkal” játszott együtt a Honvédban, akik napjainkban fogadási csalásba keveredtek. Egyikőjük egy átmulatott éjszakán felkínálta a barátnőjét a játékostársaknak, a lehetőséget pedig a fiatal Kabát ki is használta.

– Egy szórakozóhelyen voltunk, a buli a tetőfokára hágott, amikor a csapattársam egy hirtelen jött gondolattól vezérelve megkérdezte barátnőjétől, volna-e kedve hancúrozni a többi honvédos fiúval is – magyarázta Peti, aki az idő tájt még húszéves sem volt. – Fene tudja, miért, de a lány nem ellenkezett, így a honvédos társam víkendházában kötöttünk ki. Kezdetben a konyhában iszogattunk, kártyázgattunk, ám az egyik pillanatban arra lettem figyelmes, hogy egyre több srác tűnik el az egyik szobában.

- Kíváncsiságból én is bementem, akkorra már vagy hatan, heten ott voltak a lánynál. Amikor végre helyzetbe kerültem, a nő rám nézett és azt mondta: tudod, én nem vagyok olyan lány, még sosem csináltam ilyet, most is csak a barátom kedvéért. Elég nevetséges volt, azon az éjszakán közel tizenöten kerültünk vele átmenetileg ilyen vagy olyan módon szorosabb kapcsolatba…

Ez a csapategység a pályán is megmutatkozott, hiszen hihetetlenül tudtunk küzdeni egymásért.

Ma 16 és 19 óra között Kabát Péter az Újpest FC Shopban dedikálja a könyvet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek