Sport

Dzsudzsákkal parádézik Orbán Viktor

(turcsik)

2012. december 20. csütörtök 07:45

Politikai tőkét próbál kovácsolni Dzsudzsák Balázs népszerűségéből a kormánypárt. A Dinamo Moszkva légiósa a héten Szijjártó Péterrel és Orbán Viktorral is közös programon szerepel.

Még a vak is látja, hogy a népszerűségéből sokat vesztett kormánypárt, a Fidesz Magyarország legkedveltebb labdarúgóját, Dzsudzsák Balázst arra használja, hogy legalább a sportkedvelők körében fenntartsa a renoméját. A Dinamo Moszkva téli szabadságát itthon töltő légiósára azonnal lecsapott a hatalom, a héten két olyan eseményt is meghirdettek, ahol a játékos a jobboldali párt vezető politikusaival vesz, illetve vett részt. Dzsudzsák kedden a külügyi és külgazdasági ügyekért felelős államtitkárral, Szijjártó Péterrel futsalozott a politikus nevével fémjelzett Dunakeszi Kinizsiben, míg ma szülőhelyén, egy nyírlugosi általános iskolában ad át egy műfüves pályát Orbán Viktor miniszterelnökkel. A játékos nem tartja nyűgnek az efféle „fellépéseket”.

– Szijjártó úr egy válogatott mérkőzés után hívott meg csapatának egyik futsaledzésére – magyarázta Dzsudzsák kedd éjszaka Dunakeszin. – Mivel már két hete itthon vagyok, s nem mozogtam, úgy éreztem, most van itt az alkalom, hogy eleget tegyek a felkérésnek. Jól éreztem magam, igen intenzív tréning volt, a végét egy picit el is lustálkodtam. Szijjártó úr elszántsága előtt viszont le a kalappal, még becsúszásokra is vállalkozott a parketten.

A sportot teljes mellszélességgel támogató Fidesz korábban is bátran nyúlt a honi kedvencekhez, hogy a népszerűségét növelje, elég ha csak Kovács Istvánra, Balogh Gáborra, Czene Attilára, a Lázár testvérekre, az idősebb generáció képviselőire, Kárpáti Györgyre, Buzánszky Jenőre, Grosics Gyulára vagy éppen Mészöly Kálmánra gondolunk.

Két Porschéja van?

A tények arra utalnak, Dzsudzsák Balázsnak két Porschéja van. Miután kedden napközben a Panamera GTS-ével koccant a pesti rakparton, és kissé meghúzta az autó elejét, az esti futsalmérkozésre a német autógyár egy másik típusú luxusjárgányával, egy 30millió forint körüli, német rendszámú Cayanne GTS-sel érkezett Dunakeszire. 

További cikkek

Búcsú

"Azóta nem térek magamhoz" – így emlékeznek Csollány Szilveszterre a sporttársai

Gyász

Szívszorító! Videón Csollány Szilveszter életének nagy pillanata, így lett olimpiai bajnok

Ez is érdekelhet

888.hu

A választási kampány Brüsszelben már elkezdődött

life.hu

"Én csalódtam benned, elkéstél mindennel..."- Megjelent Kulcsár Edina Csutihoz szóló dala

magyarnemzet.hu

Öt nagy fogyatékosügyi szervezet bocsánatkérést vár Márki-Zaytól

feol.hu

Kishíján megölték a 16 éves fiút Sárkeresztúron

origo.hu

Egy nagyon apró laptop is lehet erős

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „A horvát politikusok tanulhatnának a magyar sportberuházásokból”

origo.hu

2010 óta két és félszeresére nőtt a magyar konzervipar eredménye

life.hu

Döbbenetes dolgot állít Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

nemzetisport.hu

Gyász: Az én szememben a gyűrűk ura marad – Kammerer Zoltán

origo.hu

Kékvérű kolosszus a német SUV-ok ellen - Range Rover (2022) bemutató