Sport

Az anatómia kifogott Kótai Misin

Sz. S.

Létrehozva: 2012.12.02.

Mint bő két éve megírtuk, fogorvosnak készül Kótai Mihály egykori profi ökölvívó-világbajnok. Egyelőre még messze van attól, hogy pácienseket fogadjon.

Nagy fába vágta a fejszéjét Kótai, hiszen tíz és fél éves tanulmányokba kezdett, ugyanis a későbbiekben fogorvosként kíván megélni, érvényesülni. Az egykori profi bunyós az első szemeszter általános orvosi képzésén túljutott, a másodikban azonban halasztott. Persze nem jószántából. – Mi tagadás, az anatómia kifogott rajtam – újságolta Kótai. – Tanulmányaim második szemeszterének jövő januárban rugaszkodom újra neki.

Ezzel is bizonyítja, nem adja fel egykönnyen az álmait, kőkeményen tanul, és mivel valamiből el kell tartania a családját, céget alapított. – Hivatalosan megfogalmazva a kintlévőségek kezelésére szakosodott a vállalkozásom, afféle közvetítő vagyok – nevezte meg elfoglaltságát Kótai.

Az exvilágbajnok a ringnek már végleg hátat fordított, elvégre 36 éves. Viszont mivel élete végéig hálás első trénerének, a papájának, a Teleki téren működő Kótai Sportklub működtetésébe is besegít. – A papám a főnök, én viszont szívesen kesztyűzöm időnként a terembe látogató környékbeli srácokkal – tette hozzá Misi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek